Horoskop na leden 2023

Co chystá leden v roce 2023 pro lásku, práci, peníze a zdraví? 

Beran

Na konci prosince se většina planet přesunula z jihu na sever. To znamená v lednu 2023 vážné změny priorit. Do popředí se dostává váš kariérní plán. Vaše ambice a profesní zájmy zastíní to, co se děje ve vaší rodině. Vaše osobní životní zkušenosti, které se zdají, že s vaší prací nesouvisí, pro vás budou užitečnější, než jste si mysleli.

Býk

V lednu by měl Býk omezit cestování na minimum, což souvisí s nepříznivou polohou Marsu. To také ovlivňuje atmosféru doma, takže buďte připraveni na hádky. Snažte se nepodléhat svým emocím, abyste nedělali unáhlená rozhodnutí. Býk by se měl zaměřit i na rozbor současného života a využití svých interpersonálních dovedností.

Blíženci

V lednu 2023 budou Blíženci řešit problémy doma i s rodinou. Tento měsíc se dostanou odborné záležitosti do pozadí. Správa soukromých záležitostí bude nezbytná, protože bez ní se Blíženci nikdy nebudou moci soustředit na práci. Názory jiných lidí budou pro toto znamení zvěrokruhu důležitější než jejich vlastní nápady a plány.

Rak

V lednu 2023 budou kralovat emoce. Budete velmi nadšení a bude snadné vás vyvést z rovnováhy. Musíte však držet své emoce na uzdě, protože tento měsíc hodně závisí na vašem kontaktu s ostatními. Budování pozitivní image a spolehlivé značky se v práci bude hodit. 

Lev

V lednu 2023 by se Lev měl soustředit na profesní rozvoj a řešení problémů v domácnosti by se mělo odložit. Psychické problémy by také měly ustoupit do pozadí. Sociální dovednosti budou v lednu důležitější než dřina, proto spolupracujte a vytvoříte bohatství. 

Panna

Tento měsíc bude Panna myslet na sebe a rozvíjet se. Stanovíte si nové kariérní cíle. Je možné zahájit další kurzy, přihlásit se k novému studiu, naučit se cizí jazyk nebo založit vlastní podnikání. Rodinné problémy, které se cestou vyskytnou, se okamžitě vyřeší. 

Váhy

Váhy se budou zabývat soukromými záležitostmi. Zamyslíte se nad svými prioritami a dojdete k závěru, že vaše štěstí závisí hlavně na tom, aby se vaši blízcí měli dobře a nebyl mezi vámi žádný konflikt nebo třenice. Takže odložíte svou kariéru na vedlejší kolej, abyste se věnovali osobním záležitostem.

Štír

V lednu 2023 by měl každý Štír věnovat pozornost ostatním kolem sebe. Důležití nejste jen vy a vaše záležitosti, ale také problémy příbuzných. Díky harmonii a klidu doma se můžete rozvíjet a plánovat svou kariéru. Zejména v práci bude velmi důležitá spolupráce a kompromisy. Samostatné jednání vám jen uškodí a způsobí potíže.

Střelec

Střelec se na začátku roku potřebuje soustředit na práci. Díky soustředění a odvaze hájit svá přesvědčení dokážete všechny přesvědčit, že máte vůdčí vlastnosti a nemusíte se přizpůsobovat situaci, ale můžete si nastavit svůj vlastní kurz. 

Kozoroh

V lednu 2023 budou Kozorozi zavaleny profesními povinnostmi, kterým se budou věnovat celý život. Jen precizně a spolehlivě odvedená práce jim dává klid a finanční jistotu. Pochopíte, že na tom závisí vaše budoucnost. Saturn vám dodá potřebnou energii.

Vodnář

Leden bude v životě každého Vodnáře velmi dynamický. Je to doba velkého zmatku a shonu, ze kterého může vyplynout mnoho problémů. Záleží na postoji Vodnáře, jak se celá situace vyřeší. Z problémů se jistě dostane defenzivní strategií.

Ryby

V lednu 2023 se Ryby zaměří na práci. Rozjedete důležitý projekt, jehož úspěch může zajistit pohodu vaší rodiny. Nebudou vás obtěžovat a očekávat, že se budete intenzivně angažovat v rodinných záležitostech. Do 20. ledna závisí váš úspěch na spolupráci s ostatními. 

Zdroj: www.365horoskop.de/2023/horoskop-januar-2023.html






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat