Čtyři znamení dávají výrazně najevo svou inteligenci

Některá znamení zvěrokruhu si prostě nemohou pomoct – musí všem ostatním neustále ukazovat, jak jsou chytrá.

Někteří lidé cítí potřebu neustále ostatním ukazovat, jak jsou chytří. Díky tomu se cítí výjimeční, důležití a nadřazení. Ve skutečnosti však vypadají jakkoli, jen ne inteligentní, působí poněkud nejistě a arogantně. K tomu jsou zvláště náchylná čtyři znamení zvěrokruhu. 

Blíženci

Blíženci jsou velmi společenští a ve společnosti chtějí vypadat vždy dobře. Nemohou si pomoci, ale neustále upozorňují na své zkušenosti a úspěchy a snaží se přesvědčit své okolí o svém vlastním názoru.

Lev

Lvi jsou hrdá znamení zvěrokruhu – rádi jsou nejlepší a dávají to ostatním najevo. Naučili se, jak obratně využívat svou inteligenci k dosažení svých cílů. Ale také se tím rádi chlubí, aby zapůsobili na ostatní, a možná dokonce vypadali o něco chytřejší, než ve skutečnosti jsou.

Střelec

Extrovertní ohnivé znamení je komunikativní a překypuje nápady a nadšením, ale to také znamená, že Střelci cítí potřebu sdílet to se všemi ostatními. Svými chytrými výroky a názory se často snaží vylepšit si pověst. Může se stát, že vědomě filozofují o složitých tématech před ostatními, jen aby si získali jejich pozornost.

Vodnář

Vodnář má tendenci o věcech přemýšlet a rád se touto obdivuhodnou kvalitou chlubí. I v okrajových diskusích mají nutkání své názory skvěle prezentovat a všechny přesvědčit nejen o svých názorech, ale i o své inteligenci.

Ale i když všechna čtyři znamení zvěrokruhu mají pocit, že svoji inteligenci musejí prezentovat veřejně, nemají to vůbec za potřebí. Jsou chytří a dříve, nebo později si toho všimne i jejich okolí, na druhou stranu jejich chvástání často působí spíše jako nedostatek sebevědomí – což rozhodně mít nemusejí.

Zdroj: www.freundin.de/lifestyle-astrologie-diese-4-sternzeichen-stellen-ihre-intelligenz-zur-schau - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat