Nejjedovatější sourozenecká znamení zvěrokruhu

Jak se říká – v nouzi poznáš přítele. Můžete se v nouzi spolehnout na svého sourozence? Nebo je to naopak ten, co problémy spouští? Která znamení zvěrokruhu se jako sourozenci nesnesou?

Jedináčci po nich touží, ostatní by se jich občas rádi zbavili. Sourozenecké vztahy nejsou vůbec snadné. Ale pro některá znamení zvěrokruhu jsou možná složitější než pro ostatní. Která znamení se mohou snažit sebevíc a jed je bude pojit více než krev?

Blíženci a Ryby

Velkým problémem Blíženců je jejich náladovost. Vzdušné znamení nejenže neustále mění svůj názor, Blíženci se také extrémně rychle nadchnou pro cokoliv. To je ale trnem v oku zasněné Rybě: nechápe, jak se dá v životě skákat tam a zpět, protože nejraději by se navždy zahrabala do svého světa fantazie. Protože Blížence ale jako bratra nebo sestru hluboce obdivuje, panuje mezi nimi vždy silná rivalita. 

Lev a Kozoroh

Tady panuje opravdu bouřlivá atmosféra! Lev i Kozoroh vzkvétají díky obdivu a souhlasu ostatních. Těžko se vyrovnávají s tím, když rodič preferuje pouze jednoho nebo druhého, pak se cítí hluboce zraněni. Potenciál jejich vzájemné závisti a žárlivosti je obrovský – teprve později v životě ti dva pochopí, jaký poklad v sobě mají.  

Býk a Vodnář

Zatímco Lev a Kozoroh si svými základními rysy jsou velmi podobní, v Býku a Vodnáři se střetávají dva zcela odlišné světy. Vodnář touží po svobodě, zatímco Býk preferuje pocit bezpečí a ochrany. V rodinné konstelaci je dítě Vodnář často tím, kdo si přijde na své – a Býk je ten rozumný. Je také zajímavé, že společenský Vodnář považuje všechny své přátele za rodinu, zatímco pro Býka je skutečná rodina posvátná.

Zdroj: názory autora - celý článek






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

17 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:52
190 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:49
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:18

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat