Horoskop na duben 2023

Co si pro nás hvězdy připravily na čtvrtý měsíc v roce 2023?

Beran

Duben bude pro Berana výjimečný – plný úvah o budoucnosti. Musíte se soustředit a zjistit, co je pro vás nejlepší. Možné změny v práci a nepokoje v osobním a rodinném životě a četné další změny přimějí Berana objevit nové, dříve neznámé schopnosti. 

Býk

Duben uběhne Býkům velmi rychle, pravděpodobně proto, že bude velmi příjemný a bohatý na vzrušující události. Bude to pro vás velmi šťastné období bohaté na úspěchy. Učení se novým dovednostem bude velmi snadné. Budete mít hodně síly a energie a váš pozitivní přístup bude klíčem k úspěchu.

Blíženci

Duben bude časem pro shrnutí a vyvození závěrů z neúspěchů. Zaměříte se na sebe a konečně se spokojíte s minulostí. Planety vám dávají dobrou intuici, která vám pomůže dostat se z problémů. Najdete ta správná slova a vyjdete vítězně z důležité debaty.

Rak

V dubnu se budete silně soustředit na svou kariéru a přestanete řešit rodinné záležitosti nebo osobní dilemata. Profesní rozvoj bude na prvním místě. Tento měsíc bude většina planet na východní straně oblohy. Díky tomu budete silnější a schopní samostatně se rozhodovat.

Lev

V dubnu se Lvi zaměří na svou kariéru. Budete se snažit, aby vám ostatní pomohli dosáhnout vašich cílů. Rozhodující bude spolupráce a pomoc. Začnete realizovat dříve dohodnuté plány, na které vynaložíte mnoho času a energie. V následujícím měsíci budou úspěšní lidé, kteří hledají práci.

Panna

Duben bude občas turbulentní a bohatý na změny. Překvapení lze očekávat zejména 3. a 17. dubna, kdy planety změní svou polohu a Jupiter bude bloudit po obloze. Pokud se vám na konci měsíce podaří zůstat v klidu a řídit se sami sebou, uvidíte, že všechny vaše nové produkty jsou velmi úspěšné.

Váhy

Tento měsíc pro vás bude velmi intenzivní. Kariéra Vah je stále velmi důležitá. Své profesní povinnosti budete plnit ještě důkladněji a svědomitěji než v předchozím měsíci. Ale najdete si čas i na rodinu. Teprve na konci měsíce se pustíte do tempa, které nastavujete.

Štír

V dubnu musí Štír požádat o pomoc ostatní lidi. Objeví se problémy, které nebude moci vyřešit sám. Je důležité, abyste požádali o podporu správným způsobem. Budete-li ukládat své povinnosti ostatním, stanou se z ostatních odpůrci a ne příznivci. Štír hledající práci najde v polovině měsíce zajímavé nabídky a solidní příprava na pohovor povede k úspěchu.

Střelec

V dubnu se život Střelce točí kolem kariéry a profesních záležitostí. Jupiter pevně sleduje vaše zájmy a jeho vliv vás posílí a dodá vám intuici. Budete mít neomezenou moc a plnit své povinnosti s obdivuhodným perfekcionismem. To nezůstane bez povšimnutí vašich nadřízených, kteří vás patřičně odmění.

Kozoroh

V dubnu bude muset Kozoroh rozdělit svůj čas mezi rodinu a práci. Mars bude mít velký vliv na obchodní záležitosti, což ve firmě způsobí nervozitu. Hodně se toho bude dít i doma a zprávy, které dostanete po 20. dubnu, budou velmi překvapivé. Rozhodnutí ostatních ovlivní mnoho vašich rozhodnutí.

Vodnář

Planetární systém nevěstí nic dobrého pro vaši profesionální kariéru. V dubnu budete ve znamení stanovování cílů do budoucna. S žádostí o pomoc se obraťte na své příbuzné, kteří vám dají cenné rady. Po rozhovoru s přáteli znovu vybudujete svou hierarchii hodnot. To vám pomůže řídit svůj čas v budoucnu.

Ryby

Pro narozené ve znamení Ryb to bude snadný a příjemný měsíc. Ať už půjde o rodinná nebo společenská setkání, společný čas pro vás bude prioritou. To přinese štěstí a mír, což vám dá sílu jednat. V práci bude klid a stabilita a šéf pochválí vaše minulé úspěchy a nebude vás zatěžovat dalšími povinnostmi.

Zdroj: www.365horoskop.de/2023/horoskop-april-2023.html






Celkem 2 komentářů

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Lasagne

(2 hlasů)

Želví maso

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat