Vhodná antistresová metoda podle znamení

Ať už nakupujete, pěstujete rostliny nebo meditujete: každé znamení zvěrokruhu relaxuje jinak. Jaké antistresové metody nejlépe vyhovují vašemu znamení zvěrokruhu?  

Jistě, antistresových metod je spousta. Protože je ale každý jiný a má své potřeby, je téma relaxace také vysoce individuální záležitostí. Někomu pomáhá sport vypnout hlavu, jiný se raději schoulí s knihou a nemyslí na nic. Znamení zvěrokruhu prý také hrají roli při určování nejlepšího způsobu relaxace. Možná vám následující informace pomohou najít dobrou antistresovou metodu!

Beran: Úleva od stresu cvičením

Berani jsou plní žízně po akci a touhy po dobrodružství. A proto dokážou nejlépe snížit stres, když se neustále hýbou – k tomu jsou samozřejmě obzvláště vhodné energické sporty, jako je běhání, kickbox nebo fitness cvičení. 

Býk: Příjemné večery s přáteli

Jako přízemní, loajální a trpělivá bytost hrají pro Býky při zvládání stresu hlavní roli zóny pohody. Proto Býci rádi tráví volné večery s přáteli doma. Zábava, smích a upřímná konverzace jsou v jejich pojetí nejlepší zábava. Nevadí jim však ani o samotě poslouchat hudbu nebo malovat obrazy.  

Blíženci: Večírky a společenské akce

Blíženci jsou ztělesněním zábavy a komunikace. Není tedy divu, že i ve stresujících dobách vyhledávají komunikaci a lidský kontakt. Rozhovor je pro Blížence nejlepší způsob, jak se uvolnit. 

Rak: Relaxace v rodinném prostředí

Pro Raky je jejich vlastní domov jako posvátný chrám. Většina z nich proto dává přednost odpočinku doma se svou rodinou nebo vybranými přáteli. Mnoho z nich má také rádo krátké procházky nebo koupání. 

Lev: Mezi záři reflektorů a já-čas

Extrovertní, hrdí a sebevědomí Lvi milují být v centru pozornosti. Preferovaným způsobem relaxace tohoto znamení zvěrokruhu jsou proto drahé dovolené a taneční a pěvecké aktivity. Mnoho z nich přitom vždy potřebuje nějaký čas pro sebe, který mohou strávit o samotě. 

Panna: Vnitřní rovnováha prostřednictvím přírody a jógy

Panny preferují jednoduchost. Meditace, jóga, pobyt v přírodě – to je vše, co Panny potřebují, aby se uklidnily. Mají rádi dlouhé procházky a rádi tráví čas v parku nebo na venkově. 

Váhy: Úleva od stresu pomocí umění a kultury

Váhy mají dobrý vkus a velký smysl pro eleganci a estetiku, takže galerie, muzea a divadla jsou oblíbenými místy pro odpočinek tohoto znamení zvěrokruhu. Mnozí z nich také nacházejí svůj klid v hudbě, ať už sami nebo společně s ostatními.  

Štír: Sex a aktivní sporty na vypnutí

Štíři jsou také aktivním znamením zvěrokruhu. Milují proto i akční a rizikové sporty jako je seskok padákem nebo lyžování. Věrni svému živlu, Štíři milují odpočinek u vody: například plavání nebo čas na pláži. Většina Štírů relaxuje také při sexu.

Střelec: Cestování a objevování nových míst 

Lidé narození ve znamení Střelce jsou zvídaví. Nejvíce si odpočinou při cestování a poznávání nových míst. Své dojmy rádi zachycují natáčením a focením – jak pro Instagram, tak pro pouhé paměťové účely. Neustále hledají krásný okamžik. Mají také velkou potřebu komunikovat.

Kozoroh: Relax ve správné společnosti

Kozorohové obecně těžko odpočívají, protože rádi a hodně pracují – i na dovolené je pro ně vždy co dělat. Pro ně hodně záleží na tom, s kým relaxují. Je jedno, co budou dělat, pokud to bude s těmi správnými lidmi.

Vodnář: Večírky, sporty, meditace

Vodnář miluje společnost, komunikaci a přátele. K vypnutí mnoho z nich dává přednost sportování s ostatními nebo společenským akcím, jako jsou večírky a konference. Mnozí Vodnáři jsou zároveň velmi duchovní a mohou se dobře uvolnit, pokud mohou v klidu přemýšlet nebo meditovat. 

Ryby: Společnost a čas pro sebe

Ryby mají velmi protichůdné relaxační metody: na jedné straně potřebují kreativní vyžití a hodně společnosti, na druhé straně však milují také samotu. Rádi poslouchají o samotě hudbu, aby se zbavili stresu, ale také rádi chodí tančit a slavit se svými přáteli. Ryby také rády meditují, cvičí jógu a tráví čas se svými mazlíčky, aby zmírnily stres. 

Zdroj: www.emotion.de/psychologie-partnerschaft/entspannungsmethoden-sternzeichen - celý článek






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:37
189 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:36

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat