Aprílové žertíky pro ženy

31.03.2023 | Zábava

Aprílové žertíky jsou zábavnou tradicí, která se těší oblibě po celém světě. Ať už chcete překvapit své přítelkyně, sestry nebo kolegyně, inspirujte se těmito nápady a udělejte tento rok apríl nezapomenutelným.

Falešný návrh na manželství

Tento žertík je vhodný pro ty, kteří mají smysl pro humor a neberou věci příliš vážně. Vytvořte falešný návrh na manželství pomocí prstýnku a romantického prostředí. Až oběť zjistí, že jde o žert, bude to zaručeně nezapomenutelný zážitek.

Falešná těhotenská zpráva

Napište falešnou těhotenskou zprávu a nechte ji náhodně ležet na místě, kde ji oběť určitě najde. Až oběť zjistí, že jde o žert, bude to zaručeně nezapomenutelný zážitek.

Změna šamponu

Vyměňte oběti šampon za jinou tekutinu, například med nebo sirup. Oběť bude překvapená a možná i znechucená, když zjistí, co se stalo.

Falešný telefonát

Zavolejte oběti a přetvařte se, že jste někdo jiný. Můžete se například přetvařovat, že jste z banky, pojišťovny nebo jiné instituce a sdělit oběti, že má problém s účtem nebo smlouvou. Oběť bude zmatená a vyděšená, dokud jí neřeknete pravdu.

Potravinové překvapení

Vyměňte oběti potraviny za jiné, které vypadají podobně. Například můžete vyměnit sůl za cukr, kečup za červenou marmeládu nebo mléko za bílý jogurt. Oběť bude překvapená a možná i znechucená, když zjistí, co se stalo.

Falešný účet na sociálních sítích

Vytvořte falešný účet na sociálních sítích a přidejte si oběť jako přítele. Můžete se přetvařovat, že jste někdo jiný, nebo vytvořit účet, který vypadá jako účet oběti. Oběť bude zmatená a možná i vyděšená, dokud jí neřeknete pravdu.

Falešný výpadek elektrické energie

Vypněte elektrický proud v domě nebo bytě oběti a sledujte její reakci. Oběť bude zmatená a možná i vyděšená, dokud jí neřeknete pravdu.

Falešný pokutový lístek

Napište falešný pokutový lístek a umístěte ho na čelní sklo oběti. Oběť bude zmatená a možná i naštvaná, dokud jí neřeknete pravdu.

Falešná zpráva od šéfa

Napište falešnou zprávu od šéfa, učitele nebo jiné autority a pošlete ji oběti. Zpráva může obsahovat informace o důležité schůzce, která se nekoná, nebo o úkolu, který oběť nemá splnit. Oběť bude zmatená a vyděšená, dokud jí neřeknete pravdu.
 

Ať už se rozhodnete pro kterýkoli z těchto žertíků, nezapomeňte, že apríl je o zábavě a smíchu. Ujistěte se, že oběť pochopí, že jde o žert, a že se nebudete smát na její úkor.

Zdroj: názor autora - celý článek







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Rybí karbanátky

(4 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

188 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:41
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:52
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:49

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat