Celebrity, které mají vlastní panenku Barbie

28.08.2023 | Zábava

Film Barbie z roku 2023 pobláznil svět a společně s ním se některé celebrity začaly předhánět v tom, kdo tuhle legendární panenku má doma – ideálně ve své vlastní kopii. Pochlubit se může i Elton John!

Barbie je nejznámější panenka všech dob, která se dokonce podobá i herečkám, zpěvákům a modelům. Kterým ikonickým postavám a slavným lidem vzdala hold?

Barbie „Katy Perry“

V roce 2011 Mattel dal do oběhu limitovanou edici panenky americké zpěvačky Katy Perry (38). Designérka Amy Lee tento model vytvořila se všemi detaily popové hvězdy, včetně modrých vlasů, tetování, třpytivých růžových bot a mikrofonu s blyštivými bonbony. Velmi vydařená Katy Perry se na jedné aukci vydražila za v přepočtu 80 tisíc korun českých.

Barbie „Jennifer Lopez“

Ne jedna, ale hned dvě JLo (54). Mattel se v roce 2014 pochlubil i americkou zpěvačkou a herečkou Jennifer Lopez. Jedna na sobě měla šaty, které slavná diva nosila na Oscarech v roce 2012, druhá se představila v šatech z turné „Dance Again“. Reakce? Zatímco některým fanouškům se JLo líbila, jiní kritizovali fakt, že panenka neměla ikonické sexy křivky.

Barbie „Ashley Graham“

Ano, také americká modelka Ashley Graham (35), známá zejména předváděním spodního prádla nadměrných velikostí, má svoji panenku Barbie. Když Ashley kdysi promluvila o svém dětství, přiznala, že byla „traumatizována“ nedostatkem panenek s plnějšími tvary. Proto ji potěšilo, že její Barbie, jež Mattel pustil do oběhu v roce 2016, není vyhublá.

Barbie „Zendaya“

„Když jsem byl malá, nemoha jsem najít panenku, která by vypadala jako já. Naštěstí se časy změnily!“ Těmito slovy a příspěvkem na Instagramu americká herečka, zpěvačka a tanečnice Zendaya (26) oslavila propuštění své Barbie, „kousku“ s kaskádou dlouhých černých dredů a krémovými šaty od Vivienne Westwood.

Barbie „Nicki Minaj“

Barbie „Nicki Minaj“ (40) má srdce ze zlata. Panenka byla Mattelem vyrobena pro charitu, aby získala peníze na výzkum AIDS. Je oblečená v oblaku růžového tylu – ve stylu inspirovaném obálkou alba Pink Friday.

Barbie „Tina Turner“

U příležitosti 40. výročí dlouhonohé rockové babičky Tiny Turner (†83) Barbie převzala ikonický vzhled slavné zpěvačky. Kožená minisukně a charakteristický účes nemohly chybět.

Barbie „Elton John“

V roce 2020 Mattel vypustil panenku, která napodobila anglického zpěváka Eltona Johna (76). Nezbytnosti, jako jsou třpytivý top, rozšířené džíny s iniciálami, fialový klobouk a růžové sluneční brýle, samozřejmostí!

Zdroje: www.buzzfeed.com/jenniferabidor/celebs-side-by-side-with-barbies






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat