Znamení zvěrokruhu s magickou přitažlivostí

Jsou lidé, které potkáváte poprvé a máte pocit, jako byste je znali celý život. Okamžitě pocítíte hlubokou důvěru, spojení nebo magickou přitažlivost, která nemusí být nutně na sexuální úrovni. Která znamení zvěrokruhu mají tuto jedinečnou schopnost a vždy dokážou lidi zaujmout?

Občas to zajiskří a občas vůbec. Při seznamování u někoho cítíte, že to tak nějak „hraje“ a někde naopak „skřípe“. Je těžké odhadnout, kdo vám bude sedět a kdo ne. Ale u některých znamení zvěrokruhu to lze předpokládat.

Blíženci

Blíženci jsou nesmírně okouzlující a mají neodolatelný smysl pro humor. Vždy mají v rukávu nějaké drzé rčení nebo zajímavou historku. Díky jejich otevřenosti je pro ně snadné navazovat nové kontakty a přátele. Lidé s tímto znamením zvěrokruhu jsou rádi v pohybu, protože zůstávají celý život zvědaví a dobrodružní. Blíženci jen stěží udrží nohy v klidu a neustále se chtějí dále rozvíjet. Všechny tyto vlastnosti z nich dělají vzrušující přátele a partnery. Vždy se s nimi můžete těšit na vzrušující čas plný zábavy a překvapení.

Rak

Raci jsou nesmírně citliví a empatičtí, což jim umožňuje velmi dobře se vcítit do druhých lidí. Jejich intuice a silná empatie jim v tom pomáhají! Raci jsou známí tím, že dávají ty nejlepší rady. Díky jejich šarmu a srdečné povaze cítí mnoho lidí bezprostřední, hluboké spojení s lidmi narozenými v Raku a rychle jim důvěřují. Lidé tohoto vodního znamení jsou navíc extrémně věrní a loajální, což z nich dělá skvělé partnery a přátele. Je na nich prostě něco neodolatelného ...

Lev

Lev se svým sebevědomým vystupováním často nemusí dělat mnoho, aby mu lidé naslouchali. Tato dominantní vlastnost může být pro někoho zastrašující. Ale především jeho nebojácnost je často hodna obdivu. Není to jen kreativita Lva, která jim dává to nepřístupné a fascinující „něco“. Především je to jeho schopnost znovu a znovu přijímat různé perspektivy. To je dělá tak jedinečnými a neodolatelnými! 

Váhy

Váhy mají nejen silný smysl pro estetiku, ale svou vyrovnanou, klidnou povahou si každého rychle omotají kolem prstů. Jako vzdušné znamení jsou také velmi komunikativní a empatické, což jim umožňuje nejen rychle řešit konflikty, ale také vytváří příjemnou atmosféru. Díky svému vyhraněnému smyslu pro spravedlnost jsou Váhy také velmi žádané jako zprostředkovatelé. V partnerských vztazích jsou citlivé a romantické a přikládají velký význam tomu, aby druhé polovičce nic nechybělo. 

Ryby

I když Ryby aktivně nevyhledávají záři reflektorů, stále vyzařují zvláštní kouzlo. Nemusí být nejhlasitější v místnosti nebo nosit honosné oblečení, aby ukázali svou přitažlivost – naopak. Jejich přitažlivost spočívá spíše v jejich starostlivé a obětavé povaze. V přítomnosti milujících Ryb se prostě cítíte pohodlně a oni se svým vlastním jedinečným způsobem snaží zajistit, aby se druhá osoba cítila bezpečně.

Zdroj: www.timesofindia.indiatimes.com/life-style/relationships/love-sex/zodiac-signs-that-have-a-very-seductive-vibe/photostory/99303589.cms?from=mdr






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

63 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 26.4.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat