Tvar tváře odhalí, jaká jste osobnost. Otestujte se!

Americká expertka na čínské léčení Jean Hanerová je přesvědčena, že lze základní rysy osobnosti vyčíst při prvním pohledu na člověka. Pokud pozorující umí rozeznat, jaký tvar obličeje protějšek má. Ona tak hned vidí, že dotyčný je třeba příliš velký puntičkář zaměřený na detaily nebo že je přátelský, ale také velmi ambiciózní. První osoba má obličej tvaru diamantu (kosočtverce), druhá oválný.

„Váš obličej něco vyjadřuje. Narodíte se s určitými rysy z nějakého důvodu. Obličej je mapou vaší osobnosti a celého vašeho života,“ tvrdí Hanerová, která poznatky čínského léčivého vědění shrnuje ve své knize Wisdom Of Your Face.

Kosočtverečný obličej se zužuje či zašpičaťuje směrem k čelu a bradě, ale je zároveň široký. Tito lidé vše rádi ovládají a chtějí mít věci přesně tak, jak si to představují. Kladou důraz na detaily a tvoří velmi kvalitní výsledky. Umějí komunikovat a dobře ovládají jazyk. Pokud se s nimi dostanete do křížku, jsou často dost ostří a příkří.

Oválný obličej mají lidé praktičtí, ambiciózní v kariéře a postupující v životě metodicky. Jsou ale také soucitní, přátelští, říkají správné věci a lidé se s nimi cítí příjemně.

Trojúhelníkový obličej se zužuje k čelu, ale je nejširší v oblasti dolní čelisti. Většinou jej vlastní lidé s uměleckými sklony, tvořiví, citliví, ale také prchliví. Často chtějí vše ovládat, čím užší mají čelo, tím je tato vlastnost výraznější. Ale díky svým vlastnostem jsou nezřídka velmi úspěšní.

Čtvercový obličej je typický stejně širokou linií dolní čelisti jako hranice vlasů na čele. Tato linie je dlouhá jako výška celého obličeje. Vlastní ho lidé s břitkým humorem a analytickou myslí. Jsou do všeho žhaví a mají rádi velké věci, mají také hodně energie ve všech oblastech života.

Obličej tvaru srdce se zužuje k bradě a měkce rozšiřuje u lícních kostí a k čelu. Tito lidé mají velkou vnitřní sílu, jenže jsou také často paličatí a neustupují ze svých myšlenek a názorů. Jdou si za svým jako berani. Mají velkou vnitřní sílu, duševní, nikoli fyzickou. Někdy jsou příliš průbojní, na druhou stranu jsou tvůrčí a mají dobrou intuici.

Obdélníkovitý obličej, který je podobný čtvercovému, ale je vertikálně protažený – do obdélníku – nosí lidé analytického myšlení. Zdůrazňují v životě logiku a umějí ji dobře používat. Jejich přednostmi jsou plánování a strategie. Působí chladně, neradi hovoří o citech. Jsou to lidé racionální, nikoli výrazně emocionální.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Houby se sazeným vejcem

(22 hlasů)

Snídaňové muffiny

(12 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat