Dokonalá postava za 30 vteřin? Je to snadné! A bez Photoshopu!

Na sociálních sítích se šíří zajímavý jev – ženy a dívky uveřejňují série dvou fotografií, které zachycují proměnu jejich těla. Ovšem kdo by si myslel, že jde o nějaké „před a po“ hubnutí, ten by se mýlil. Snímky totiž nedělí měsíce či roky, ale jen několik vteřin!

Za nápadem stojí milovnice fitness, Australanka Kayla Itsines. Ta totiž představila speciální program skrývající se pod zkratkou BBG, který ženám zaručí dokonalou proměnu během 30 sekund.


Jeho tajemství je jednoduché – zatímco na první z fotografií je vidět ženské tělo se všemi drobnými i většími nedostatky, na druhé už to vypadá jako po zásahu Photoshopu. Ale není. Změna je totiž v postoji ženského těla!

K tomu, aby naše postava vypadala jako ze stránek módního časopisu, stačí pár triků. Správné světlo, zatnuté svaly, zatažené bříško, napřímené tělo, lehce vystrčené boky a pevné nohy v postoji.

Že to opravdu funguje, se můžete přesvědčit v naší fotogalerii! Přidáte se?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

21 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:59
6 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:47
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:44

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat