Proměny, které vám vyrazí dech! Co všechno zvládne make-up?

To, že make-up dokáže spolehlivě skrýt nějakou tu vadu na kráse naší pleti a naopak umí zdůraznit přednosti, je vlastně důvod, proč se většina z nás líčí. Ovšem v rukou profesionála se líčení stane v podstatě uměním. A i z žen a dívek, které třeba nejsou na první pohled nápadně krásné, vytvoří nádherné ženy.

Oblíbená vizážistka Melissa Murphy to ostatně dokazuje na svém instagramovém účtu, na němž uveřejňuje takzvané „před a po“ fotografie svých klientek.


A někdy je proměna opravdu dokonalá! Ženy a dívky by po profesionálním nalíčení měla potíže poznat i jejich vlastí rodina.

Ostatně Melissa podle svých slov nechce jen ukázat, jak je šikovná s líčidly, ale také předvést světu, jak moc „opravdové“ jsou nejrůznější fotografie modelek či celebrit v časopisech nebo na oficiálních snímcích. Tedy že jde většinou jen o klam způsobený make-upem (o Photoshopu ani nemluvě, i když ten vizážistka na svých snímcích nepoužívá).

Stačí silné líčení, dokonale vykreslené kontury tváře, zvýrazněné oči nebo ústa, dokonalý účes (často s příčeskem) a i z nenápadné „myšky“ je najednou kráska z plakátu.

Přesvědčit se o tom můžete v naší fotogalerii!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berane, týden 15. pro tebe v roce 2024 znamená úžasnou změnu nálady a energie. Zplanetárního hlediska se Mars, tvůj vládnoucí a pozitivní planeta, pohybuje do tvého znamení na začátku týdne. Toto přináší zvýšený po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat