Jakou zmrzku letos vyzkoušet? Zeptejte se hvězd!

Jaká zmrzlinová příchuť udělá letos v létě radost takovým Vodnářům a která rozhodně zachutná Rakům? Víme to!

Beran

Rádi objevujete nové věci – a o chutích to platí také. Ale na druhou stranu nemáte potřebu zkoušet úplné ztřeštěnosti (typu slaninová zmrzlina). A tak vám udělá radost úžasná zmrzlina ze zeleného čaje.

Býk

Máte rádi luxus a klasiku, a tak byste měli sáhnout po kvalitní vanilkové zmrzlině. Ale zajděte na ni někam, kde víte, že dělají poctivou, domácí – vaše chuťové buňky budou v sedmém nebi. Dopřejte si ji třeba v poháru s nějakým luxusním přelivem.

Blíženci

Máte rádi složitější, vrstevnatější chutě. A přitom oceníte tradici a hlavně poctivé suroviny. Zkuste letos nějakou dobrou ořechovou zmrzlinu! Kombinace smetany a oříšků je to, co váš jazýček tohle léto potřebuje!

Rak

Občas vás lidé považují za člověka s „tvrdou slupkou na povrchu“, pod kterou necháte jen málokoho „nakouknout“. A takovou zmrzlinu máte rádi – na povrchu politou čokoládou a uvnitř úžasně krémovou.

Lev

Máte rádi okázalost, ale zároveň si potrpíte na lehkost a zábavu. A tak jsou pro vás jako stvořené nejrůznější ovocné sorbety – naservírované s elegancí a spoustou dalších drobných dobrůtek.

Panna

Jste příznivci čistoty a přirozenosti. A to i v jídle. Proto není žádným překvapením, že vaše chuťové buňky ocení jogurtovou nebo tvarohovou zmrzlinu. Nepotřebujete k ní mnoho „doplňků“, její jednoduchá, ale výrazná chuť vás plně uspokojí.

Váhy

Rovnováha, kterou celý život hledáte, se promítá i do dobrot, po kterých sáhnete. Ze zmrzlin vám nejlépe sedí kombinace klasických chutí – vanilka s čokoládou. A protože milujete luxus, měli byste svým chuťovým buňkám dopřát tuhle klasiku v opravdové kvalitě!

Štír

Patříte mezi „temnější“ a trochu intenzivní znamení, a tak není divu, že máte rádi i intenzivní chutě. Jako stvořená je pro vás čokoládová nebo karamelová zmrzlina. Hutná, sladká, hříšná…

Střelec

Jste člověk, kterému nedělá dobře setrvávat na místě, musíte být neustále v centru dění a v pohybu. A tak neuděláte chybu, dáte-li si kávovou zmrzlinu. Kromě skvělé chuti vás ještě „nakopne“ dávkou kofeinu.

Kozoroh

Láska k tradicím vám velí „ujíždět“ na točené zmrzlině v kornoutu, ale chuť experimentovat nezapřete. A tak rádi zkoušíte neobvyklé příchuti. Skvěle vám sedne třeba ananasová nebo mangová. Zkrátka exotika v kornoutu!

Vodnář

Máte rádi „veselé“ chutě, které jsou ztělesněním léta. A tak si vaše chuťové buňky zamilují třešňovou nebo višňovou zmrzlinu. V sedmém nebi pak budete, pokud v ní najdete i kousky ovoce.

Ryby

Lehké dobroty, které kromě jazyka potěší i oči. To je něco pro vás. A tak vyzkoušejte kombinaci ovocných sorbetů – nešlápnete vedle s mátovým, broskvovým a citronovým.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat