Horoskop na týden od 21. do 27. listopadu 2016 od naší astroložky Anny!

19.11.2016 | Zajímavosti

Lvi, podaří se vám zvládnout problém, se kterým se neúspěšně potýkáte už nějaký ten pátek. Střelci, zpozorněte - ve vašem okolí je někdo, komu jste opravdu velice sympatičtí. Ryby, na chvíli propadnete krásné nostalgii po starých časech. A co čeká další znamení?

Beran (21. 3.–20. 4.)


U někoho způsobuje zamilovanost pracovní výpadky, pro vás je však motorem, který vás nutí ke stále lepším výkonům. Energie, kterou vás vztah nabíjí, vás žene dopředu a díky ní dokážete motivovat i kolegy. Jak je vidět, láska vám vysloveně prospívá!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Tento týden budete víc v práci než doma. Přesčasy jsou sice únavné a otravné, vám však přinesou hned dvě pozitiva. Zaprvé si budete podstatně více vážit domácího krbu a zadruhé si při dlouhých hodinách v zaměstnání vyříkáte nedorozumění s kolegou.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Když už jste si mysleli, že těžké období je za vámi, nahrne se na vás nová kupa povinností. Neklesejte na mysli a raději se pusťte hned do práce. Čím déle ji budete odkládat, tím víc energie budete muset vynaložit. Až to bude za vámi, oddechnete si.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Patříte mezi velmi citlivé lidi. Proto máte ze svého věčně nabručeného, jízlivého a přísného šéfa až přehnaný respekt. Přestaňte si ho démonizovat. Brzy zjistíte, že je to také jen člověk: I on trpí často banálním strachem, nejistotou a komplexy.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Podaří se vám zvládnout problém, se kterým se neúspěšně potýkáte už nějaký ten pátek. Nakonec zjistíte, že nejlepší řešení je vždy to nejjednodušší. Nekomplikujte si život přehnaným kombinováním. Uvidíte, že ideální řešení máte většinou před nosem.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Po dlouhé době se začnete opět věnovat sami sobě a starat se hlavně o své blaho. Však bylo na čase. Zasloužíte si trochu času sami pro sebe. Potřebujete si srovnat myšlenky a plány do budoucna. Také vaše tělo vyžaduje určitou regeneraci a odpočinek.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Projeví se váš smysl pro spravedlnost. Nedovolí vám stát stranou a nečinně přihlížet bezpráví. Nebudete tedy váhat a zastanete se slabších, nehledě na problémy, které by vám tento čin mohl přinést. Zasloužíte uznání, takových lidí je opravdu málo.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Dost už! To jsou slova, která si tento týden řeknete. Výsledkem bude, že se pokusíte zavést do svého života zcela nový řád. To, jestli se vám radikální reforma životního stylu podaří, záleží jen na vašem odhodlání. Nevzdávejte se lehce, máte na to!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Ve vašem okolí je někdo, komu jste opravdu velice sympatičtí. Když budete pozorní, jistě přijdete na to, o koho se jedná. Váš sympatizant bude působit jako balzám na vaše lehce pošramocené sebevědomí. Alespoň si dokážete, že umíte na lidi zapůsobit.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Sice nerad/a, ale nakonec váš milenec či milenka pochopí, že nedostatek času není vaše chyba. Uvědomte si ono gesto velkorysosti a oplaťte jim trpělivost. Uděláte jim tak radost a motivujete je do dalších laskavostí. Každý přece chce být pochválen!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Někoho spontánně oslovíte, což není zrovna váš styl. K onomu člověku vás však bude táhnout nepřekonatelná síla, která vás donutí jít nad rámec svého obvyklého chování. A stoprocentně toho nebudete litovat, neboť, jak se říká, odvážnému štěstí přeje!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)

Vrátíte se do dětských let. A přesto, že se tak stane částečně proti vaší vůli, se vám ve vzpomínkách zalíbí. Dokonce na chvíli propadnete krásné nostalgii po starých časech. Brzy vám ale dojde, že byste neměnili. Všechno má totiž své pro a proti.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat