Komentáře k článku

mamo 23.03.2017

hm tak sedačku vyhazovat nebudu a ručníky také ne:-D:-D

Lancelot 25.03.2017

A skutečně se vetšina sportovních BORŮ dá prát? Jak se teda vůbec dávají do pračky? Asi pěkně větvička po větvičce ;-);-)

filija 25.03.2017

starší věci jsou ty nejlepší, současná kvalita věcí je příšerná,

Jsem milovnice starých věcí, takže máloco vyhodím, pokud je to funkční. V dnešní době je vše nastaveno tak, aby se věci co nejdřív rozpadly a člověk si musel koupit nové. Nemám ráda konzum.

renda4141 31.03.2017

Vyhazuji věci z těžkým srdcem. *4*

deeana 22.04.2017

Páni, u něčeho krátké časy.

Johny 24.08.2017

Tak zubní kartáček, houba atd. jasně, vlhko dělá své a není co řešit. Ovšem vyhodit boty po roce používání je pusté plýtvání, pokud tedy nejsou nekvalitní a nadranc. Já boty vyhazuji, až když jejich poškození znemožňuje užívání, případně mají podrážku sešlapanou dohladka tak, že na mokru hrozí uklouznutí. A obecně, pokud člověk o věci pečuje, životnost je mnohem vyšší. Mě boty vydrží klidně 5 let i víc a takové společenské polobotky, které nosím vyjímečně párkrát za rok, mám už asi 20 let a jsou pořád jak nové. To by se výrobcům líbilo, abychom si co chvíli kupovali novou věc a tu starou vyhodili. Tůdle nůdle :-P

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat