Horoskop na leden 2012: Přinese novou harmonií do milostných vztahů!

02.01.2012 | Zajímavosti

Leden přinese novou harmonií do milostných vztahů. V lásce bude pro většinu znamení velmi příznivá zejména druhá část měsíce. Ani práce však nepřijde zkrátka a je vhodná doba pro ambiciózní projekty. Pro vaši osobní konzultaci je tu astroložka Anna!

Beran (21. 3.20. 4.)
Láska a sex
Začátek měsíce bude v lásce velmi příznivý a budete s protějškem velmi dobře komunikovat. Až do 12. ledna máte šanci urovnat partnerské rozepře. V první polovině měsíce mohou však i přátelské vztahy přerůst do něčeho víc. Ve druhé polovině měsíce budete muset v lásce zapojit více intuice a vcítění.
Domov a rodina
První lednový týden je výborným obdobím pro osobní rozhovory, které je potřeba vyřešit. 19. a 20. si konečně vyrazíte z kopýtka a pokud máte životního partnera, bude vám trochu utrácení tolerovat. Až do 27. se vám díky Merkuru v Kozorohu bude doma snadno mluvit o vážných věcech a o budoucnosti.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE


Hodíte se k sobě?
Sestavím vám partnerský horoskop! Astroložka Stela

Býk (21. 4. 21. 5.)
Láska a sex
V lásce budete mít na začátku měsíce hodně elánu a síly. Je však možné, že podlehnete jednostranné představě zamilovanosti. Netrapte se, před polovinou měsíce nemilý pocit pomine. Ve druhé polovině ledna vám bude v lásce přát Venuše, přinese vám vášeň a ve svádění budete sklízet nebývalé úspěchy.
Domov a rodina
Mezi 8. a 10. lednem je vhodná doba pro hovory o budoucnosti, partnerství a plánování rodinných záležitostí. Ve finančních záležitostech si budete v první části měsíce stát za svým navzdory nesouhlasu rodiny. Pokud máte děti, vztah s nimi se utuží díky tomu, že budete brát některé věci s nadhledem.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE
TIP Bety: Nechte si vyložit karty nebo sestavit horoskop od našich kartářek a astroložek

Blíženci (22. 5.21. 6.)
Láska a sex
Na začátku měsíce pochopíte, že věrnost je velmi důležitá  přikloníte se k ní i v případě, že vás to předtím lákalo k záletům. 11. či 12. ledna můžete mít opět co do činění s nějakou vaší dávnou láskou. Bude nutné si to během dalších dnů vyříkat, pak může mezi vámi vzniknout hezký kamarádský vztah.
Domov a rodina
Od 8. do 10. ledna je vhodné dopřát si trochu klidu a opravdové relaxace. V soukromých vztazích budete tento měsíc brát věci skutečně vážně, svobodní začnou dokonce uvažovat o svatbě a nezadaní o opravdu vážném vztahu. Rodinné finance budou koncem měsíce potřebovat kontrolu, investujte perspektivně.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE


Budete v novém zaměstnání spokojeni?
  Nahlédnu do vaší budoucnosti! Kartářka Lucie

Rak (22. 6.22. 7.)
Láska a sex
V první části měsíce vám Venuše ve Vodnáři přinese pocit, že váš protějšek je trochu příliš chladný a nevšímavý. Uprostřed měsíce však ho nebo ji velmi potěší pochvaly a komplimenty, zejména pokud to bude na veřejnosti. Ve druhé polovině ledna vám bude přát Venuše, a to v lásce i v erotice a sexu.
Domov a rodina
Budete mít spoustu energie a hodně důležití pro vás budou vaši přátelé. Mezi nejpříznivější dny pro rodinný život a plánování, a to i v souvislosti s potomky, patří období od 8. do 10. ledna. Po stránce rodinných financí si tento měsíc významně polepšíte díky pracovním úspěchům, které vás čekají.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE
Máte problém, který chce probrat s astroložkou nebo kartářkou? Obraťte se s dotazem na naše poradkyně!

Lev (23. 7. 22.8.)
Láska a sex
V lásce bude velmi příznivý 6. a 7. leden a pak opět 11. a 12. den v měsíci. Obecně to může v lednu ve vztazích trochu skřípat, ale nebude to nic vážného. Jen se snažte nezanedbávat lásku kvůli pracovnímu vytížení. Hlavně se pokuste se s partnerem zbytečně vzájemně nekritizovat a bude to v pořádku.
Domov a rodina
O druhém lednovém víkendu se vypravte ke svým rodičům či starším příbuzným, protože je ideální doba pro vylepšení vzájemných vztahů. Do rodiny tento měsíc přinesete dostatek financí, ale možná na ni budete mít koncem měsíce méně času, protože se budete věnovat dodělávání různých pracovních restů.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE  


Nedaří se vám?
Ráda pomohu najít štěstí i vám! Astroložka Anna

Panna (23. 8. 22. 9.)
Láska a sex
Komunikace v lásce půjde jako po másle, ale přijali byste o něco víc romantiky. Dlouhodobým párům prospěje změna prostředí. Ve druhé polovině měsíce bude atmosféra v lásce daleko příznivější, nezapomínejte však dávat svému protějšku najevo svůj obdiv prostřednictvím pochval a všemožných komplimentů.
Domov a rodina
Je čas přemýšlet o tom, jak budete investovat svoje úspory. Úvahy o koupi nemovitosti mají něco do sebe, příznivá doba pro přemýšlení však trvá až do 23. ledna. Je důležité, abyste se členy své rodiny získali na věc stejný názor. 13. a 14. ledna však bude vaše komunikace o něco těžší než jindy.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

Váhy (23. 9. 23. 10.)
Láska a sex
Dlouhodobá partnerství se konečně dostanou z krize, která zřejmě již nějakou dobu trvá. Přesto tento měsíc nejen nezadané, ale i zadané Váhy budou propadávat lovecké choutky pod vlivem rebelantského Uranu. Rádi byste si vyzkoušeli něco úplně jiného a dobrodružného, ale pozor, ať neztratíte jistoty.
Domov a rodina
Postupně se vymaňujete z dlouhodobého zatěžujícího vlivu Saturna, který vám přinášel zvýšenou kritičnost vůči vašim blízkým. Ještě pořád ji můžete pociťovat, ale bude postupně slábnout. Ve finančních otázkách se rádi poradíte se staršími příbuznými a investování rodinných financí dopadne úspěšně.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE  


Miluje vás?
Povím vám, zda jsou vaše city opětovány! Kartářka Terezie

Štír (24. 10.22. 11.)
Láska a sex
Začátek měsíce zasvěťte lásce, bude to stát za to především v prvním lednovém týdnu. Budete vášniví, když vás však protějšek bude co jen trochu zanedbávat, budete se cítit odstrčeni. Kolem 15. ledna budou mít nezadaní skvělou příležitost začít nový vztah. Stabilní páry se po polovině měsíce usmíří.
Domov a rodina
V prvním lednovém týdnu si dávejte pozor na nedorozumění v komunikaci. Ale i po zbytek měsíce bude možná vaše blízké, hlavně partnera, trochu iritovat vaše chlubení se pracovními výsledky, i když nepopře, že stojí za to. Koncem měsíce se vám bude všestranně dařit ve vztazích i ve finanční oblasti.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE
Potřebujete podrobnější výklad? Sledujte denní a týdenní horoskopy na Bety.cz

Střelec (23. 11.21. 12.)
Láska a sex
Ve vašem milostném a partnerském životě se dostane do popředí rodinná otázka. Začnou vás více přitahovat protějšky, které vám poskytnou naději na založení spokojeného domova, případně i rodiny. Pokud jste ve fungujícím delším vztahu, je čas začít pomalu uvažovat o sňatku či upevnit vaše manželství.
Domov a rodina
V prvním týdnu měsíce vám Merkur přinese hodně nových seznámení a nové podněty. K rodinné pohodě bude po většinu měsíce přispívat i Jupiter, který bude podporovat zejména manželské vztahy, ale i domácí harmonií obecně. Verbální komunikace v domácnosti však může pod vlivem Merkuru trochu váznout.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE   


Diskrétní poradenství!
Výklad karet! Naživo! Nyní! Volejte kartářku Ivonu!

Kozoroh (22. 12.20. 1.)
Láska a sex
Za začátku měsíce vám bude flirtování a koketování dělat dobře, ale zadaní by měli věnovat více pozornosti přáním a potřebám svého partnera. Pro lásku je mimořádně příznivá druhá polovina měsíce, budete pod příznivým vlivem Venuše. Milostné vztahy budou nabývat vážné podoby a příjemné stability.
Domov a rodina
Pro rodinu jste vytvořili dobré finanční zázemí, ale zapříst rozhovor o plánování budoucnosti se zatím trochu stydíte. V první části měsíce budete rodinu kvůli pracovnímu vytížení trochu zanedbávat, ale po polovině měsíce se víc zaměříte na soužití. Dobře si hlídejte, jaké dokumenty podepisujete.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE   

Vodnář (21. 1.20. 2.)
Láska a sex
Až do 14. ledna se vám bude v lásce dařit mimořádně dobře díky Venuši. Nezadaní se mohou snadno seznámit. Neptun bude navíc po celý měsíc působit na vaše city a obdaří vás zvýšenou vnímavostí. Když si však romanticky vzpomenete na své dávné lásky, raději svému současnému protějšku nic neříkejte.
Domov a rodina
V první polovině měsíce budete velmi vnímaví ke své rodině a vaše citová otevřenost vám umožní postřehnout mnoho věcí. Po polovině měsíce kvůli vytížení v práci nebudete mít tolik času na své blízké, jak byste si přáli, ale vyplatí se to vydržet. Po 28. lednu se citelně zlepší rodinná komunikace.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)
Láska a sex
V první polovině měsíce se mohou věci vyvíjet trochu rozpačitě, ale naplnění vašich nadějí se dočkáte po 15. lednu, kdy planeta lásky Venuše vstoupí do vašeho znamení. Po zbytek měsíce budete v lásce vzkvétat, budete přitažlivější, nezadaní se mohou zamilovat a zadaní upevní svůj partnerský vztah.
Domov a rodina
Ke své rodině budete velkorysí především mezi 8. a 10. lednem, a to možná až trochu přehnaně, zaplavíte je dárečky a pozornostmi. V některých chvílích, hlavně v první části měsíce, vám bude připadat, že vám okolí nerozumí. Po polovině ledna však v rodině převládne harmonie a téměř až opojný soulad.
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE  

Chcete vědět, co dalšího pro vás hvězdy přichystaly?  Více vám prozradí astroložka Anna, která pro vás horoskop připravila.

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.


Láskyplně a diskrétně odpovím citlivé dotazy, na které se mě ptáte. Nesděluji však informace, které by žádný z nás vědět neměl, ani neříkám záležitosti, na které se klient přímo neptá. Věřím, že mohu každému z vás pomoci vést lepší a kvalitnější život. Těším se na vás na tel.: 906 70 50 30. Vaše Astroložka Anna






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

149 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:55
191 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:53
408 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:21

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat