Horoskop na týden od 13. do 19. února 2012 od naší astroložky Anny

Zajímá vás, co si pro vás hvězdy připravily na následující týden?

Beran (21. 3.– 20. 4.)
Máte jedinečný dar: Umíte totiž skloubit práci a vztah. Přestože v zaměstnání máte úkolů až nad hlavu, partnerovi věnujete čas, který si zaslouží. Tato schopnost zaslouží obdiv. Na druhou stranu si dejte pozor, ať to všechno neodnesete nakonec vy.
Horoskop na celý únor najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)
Dlouhodobý konflikt, který musíte v práci řešit, se tento týden vyjasní. Poděkujte za to kolegovi. Nečekaná pomoc a následné porozumění, které mezi vámi vznikne, vám velmi uleví. Následná pohoda se pozitivně promítne i do vašeho soukromého života.
Horoskop na celý únor najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)
Vaše poctivost a obětavost přinese tento týden ovoce, neboť se vám podaří svými schopnostmi zaujmout ty správné lidi. Nedbejte na závistivé pohledy okolí, neboť nikdo jiný si nezaslouží ocenění tolik jako vy. Snažíte se totiž dělat vždy to nejlepší.
Horoskop na celý únor najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)
Možná si budete připadat trochu jako v pohádce. Zažijete totiž shledání, které si nepředstavujete ani v těch nejkrásnějších snech. Nebojte se využít tuto příležitost na sto procent. Jinak budete mít velké výčitky. Setkání se nemusí už nikdy opakovat!
Horoskop na celý únor najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)
Jako nefalšovaný král zvířat umíte nejen vládnout, ale také pomáhat. Dokážete to svému partnerovi, jemuž vaše pomoc přijde víc než vhod. Přijměte jeho vděčnost, více se však ke své laskavosti nevracejte. Dokážete tak svoji šlechetnou velkomyslnost.
Horoskop na celý únor najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )
Tento týden si dočkáte dlouho očekávané události: Konečně vám zvýší plat! To chce pořádnou oslavu. Ukažte kolegům a přátelům svoji velkorysou stránku pozvěte je na společnou akci. Ať už u večeře, v baru nebo na hokeji, užijte si náležitě svůj úspěch.
Horoskop na celý únor najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)
K vaší radosti se zbavíte rutiny. Vaše práce se totiž stane více kreativní. Konečně budete moci využít svoje vynikající estetické cítění, nekonečnou fantazii a invenci. Kdo ví, možná se vám vaše nové umělecké já zalíbí natolik, že už ho neopustíte.
Horoskop na celý únor najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)
Budete muset učinit důležité rozhodnutí. Naskytne se vám totiž nová pracovní příležitost. Je na vás, jak se rozhodnete směřovat svoji budoucnost. Vyvarujte se ukvapených rozhodnutí, ale ani list pro a proti nebude to pravé. Zapojte také svoje city.
Horoskop na celý únor najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)
Podaří se vám získat důležité informace. Jejich hodnota se však do jisté míry odvíjí od jejich použití. Vás se naštěstí podobné obavy nemusí týkat, rozhodně nepatříte k lidem, kteří promarní získanou příležitost. Naopak, využijete ji stoprocentně.
Horoskop na celý únor najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)
Podceňování se je to poslední, co teď potřebujete. Důvěřujte sami v sebe. Když je to nutné, zvládnete i nemožné. Chce to jen více sebedůvěry! Odhoďte tedy strach stranou a zaměřte se jenom na to, co chcete dokázat. Nekoukejte napravo ani nalevo.
Horoskop na celý únor najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)
Pohoda, klídek a tabáček to je vaše heslo pro tento týden. S partnerem si užijete mírumilovný týden plný vzájemné tolerance a pochopení. Takou rovnováhu a mír jste ve vztahu dlouho nezažili. Važte si jich a popřemýšlejte, proč to tak není častěji.
Horoskop na celý únor najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)
Patříte mezi velmi citlivé lidi. Proto máte ze svého věčně nabručeného, jízlivého a přísného šéfa až přehnaný respekt. Přestaňte si ho démonizovat. Brzy zjistíte, že je to také jen člověk: I on trpí často banálním strachem, nejistotou a komplexy.
Horoskop na celý únor najdete ZDE 
 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.

 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat