Horoskop na týden od 20. do 26. února 2012 od naší astroložky Anny

20.02.2012 | Zajímavosti

Zajímá vás, co si pro vás hvězdy připravily na následující týden?

Beran (21. 3.– 20. 4.)
Tento týden budete potřebovat spoustu sil a energie, neboť se téměř nezastavíte. Práce, rodina a koníčky si vyžádají veškerý váš čas. Na druhou stranu toho stihnete opravdu mnoho. Přesto toto výjimečné nasazení využívejte jen zřídka. Není to zdravé.
Horoskop na celý únor najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)
Připadá vám, že váš partner je jedna velká záhada? Nesnášíte, když nemůžete přijít něčemu na kloub. Proto vás mystické partnerovo chování dohání k šílenství. Nesnašte se dveře od jeho duše rozbít násilím. Podaří se vám najít klíč. Jen trpělivost!
Horoskop na celý únor najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)
Máte vynikající smysl pro dobrou příležitost. Díky němu se vám bude tento týden v práci výborně dařit: Uzavřete velmi výhodnou smlouvu. Přesto neusněte na vavřínech. Talent musí jít ruku v ruce s aktivitou a pílí, jinak přijde vniveč. Snažte se dál.
Horoskop na celý únor najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)
I když si občas říkáte, že by váš milostný život mohl být lepší, vlastně nemáte důvod si stěžovat. Opět si to potvrdíte ve chvíli, kdy se vám podaří zaujmout atraktivní protějšek. Tento nezávazný flirt vám zvýší sebevědomí a podstatně zlepší náladu.
Horoskop na celý únor najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)
Zjistíte, že většina rozepří z nedávné doby jsou vlastně hlouposti, kvůli kterým nemá smysl si znepříjemňovat život. Je načase zamávat bílou vlajkou. Překonejte svoji ješitnost a udělejte první krok. Dobré vztahy se svými nejbližšími za to stojí!
Horoskop na celý únor najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )
O vaší atraktivitě se opět přesvědčíte ve chvíli, kdy o vás projeví zájem pohledná osoba opačného pohlaví. Nemusíte o sobě pochybovat, na druhou stranu si zachovejte důstojnost. Pokud protějšek odmítnete, učiňte tak se stylem a na úrovni. Máte na to.
Horoskop na celý únor najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)
Je těžké se vyrovnat se se stresem a návalem těžké práce. Vy ale máte obrovskou výhodu: rodinné zázemí. Vaši bližní jsou ochotni vás kdykoliv podpořit, pomoci, trpět vaše rozmrzelé nálady a chodit po špičkách, když pracujete. Díky nim vše zvládnete.
Horoskop na celý únor najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)
Každý máme své sny a touhy. Někdo si přeje uspět v zaměstnání, jiný sní o ideálním partnerovi, další má přání docela obyčejné. Ať už toužíte po nových botách nebo božském partnerovi, tento týden se vám tužba vyplní a dostanete to, co si přejete.
Horoskop na celý únor najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)
Občas máte sklon vytvářet si škatulky: Hodný, hloupý, milý... Do nich pak své známé a přátele zavřete a máte vystaráno. Nyní se přesvědčíte, že tento systém tak docela nefunguje. A to zrovna v případě vašeho šéfa, na kterého získáte nový pohled.
Horoskop na celý únor najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)
Nejste zrovna lev salónů a balící techniky rozhodně nemáte v malíčku. Přesto díky sympatickému projevu a sex-apealu okouzlíte opačné pohlaví. Pokud je náklonnost evidentní, překonejte stud a začněte s lehkou konverzací. Ostych může být oboustranný.
Horoskop na celý únor najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)
Překonáte očekávání, když v práci zvládnete zaskočit i za nemocného kolegu. Je skvělé, jak může vaše výkonnost stoupnout v případě potřeby, uvědomte si však, že tento stav je dlouhodobě neudržitelný. Nejste žádný superhrdina. Nenákládejte si příliš.
Horoskop na celý únor najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)
Čerstvá známost způsobuje, že vám i šedivé zimní dny přijdou plné slunce. Vychutnávejte si začátek vztahu, tato doba patří k nejhezčím. Tento týden posunete váš vztah zase o něco kupředu. Snažte se však držet nohama na zemi a buďte raději realisté.
Horoskop na celý únor najdete ZDE 
 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.

 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat