Horoskop na týden od 27. února do 4. března 2012 od naší astroložky Anny

27.02.2012 | Zajímavosti

Zajímá vás, co si pro vás hvězdy připravily na tento týden? Berani svoji osobnost a charisma využijí na sto procent. Panny jsou naladěni na lásku a sex. Kozorohy čeká velmi zásadní životní setkání.

Beran (21. 3.– 20. 4.)
Svoji osobnost a charisma využijete na sto procent. Zejména v zaměstnání budete šarmem jenom hýřit. Zapůsobíte tak na své kolegy či klienty, které doslova okouzlíte. Tato vaše schopnost vám v práci (ke značné nelibosti některých kolegů) velmi pomáhá.
Horoskop na celý únor najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)
Máte rádi své jisté a změny raději odkládáte, dokud nejsou akutní. Tento týden ukážete svoji oblibu všeho starého a dobrého, když dostanete nabídku na nový vztah. Možnost je to lákavá, vy však dáte přednost svému osvědčenému současnému partnerovi.
Horoskop na celý únor najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)
Umíte se překonávat. Obzvlášť když jde o vaši kariéru. I tento týden budete ochotni potit krev, jen když to přinese očekávané úspěchy. Je skvělé, že se dokážete vybičovat k neuvěřitelným výkonům, raději si však nezapomeňte připomínat svoje limity.
Horoskop na celý únor najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)
Vyzkoušíte si, jaké to je, když nejste pánem situace. Ať se vám to líbí, nebo ne, v životě se takové případy občas naskytnou a vy na jeden z nich narazíte právě tento týden. Snažte se nepropadat panice. Zachovejte klid a improvizujte. Vše zvládnete.
Horoskop na celý únor najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)
V zaměstnání vám bude přáno. Dostanete se totiž na lepší pracovní pozici, což vás učiní nejen šťastnými, ale i pyšnými. Ukojíte sice svou lví touhu po úspěchu, máte však sklon to s nadutostí přehánět. Pozor, ať proti sobě nepopudíte ostatní kolegy.
Horoskop na celý únor najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )
Jste naladěni na lásku a sex. Proto tento týden neodoláte svůdným nabídkám opačného pohlaví. Nezapomeňte však na pravidla hry zvané flirt. Raději se ujistěte, že váš protějšek má stejný pohled na věc jako vy. Vyhnete se tak potencionálnímu zklamání.
Horoskop na celý únor najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)
Opět se přesvědčíte, jak je pro vás přátelství cenné a nepostradatelné. A to nejen proto, že s kamarády chodíte po večerech do barů, nebo si jim stěžujete do telefonu, když máte problém. Tentokrát budete příteli vděčit za vyřešení manželské krize.
Horoskop na celý únor najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)
Že se vám ještě nikdy nepodařilo nalézt onu pravou lásku, o které tak často čtete v knihách? Věřte, že tento týden vás přesvědčí o opaku. Zjistíte, jaké to je, když jste vřele a vášnivě milováni. Oplácejte svému protějšku stejnou mincí - láskou.
Horoskop na celý únor najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)
Zabodujete u člověka, který vám může výrazně zpříjemnit život. Získáte si totiž sympatie jednoho kolegy a tato náklonnost vám může podstatně ulehčit práci. Nesnažte se však za každou cenu podlézat a lichotit. Přízeň lze opět velmi rychle ztratit.
Horoskop na celý únor najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)
Čeká vás velmi zásadní životní setkání. Budete totiž seznámeni s velmi důležitou osobou. Možná, že si zprvu význam této schůzky ani neuvědomíte. Život vás totiž přivádí do rozmanitých situací a k různým lidem. Význam událostí oceníte až s odstupem.
Horoskop na celý únor najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)
Tento týden se nezastavíte. Nepropadejte však skepsi! V zaměstnání to sice bude náročnější než obvykle, vyšší pracovní nasazení si však vykompenzujete úspěchy a obdivem vašich kolegů. Někdy prostě musíte trochu zabrat. Nebojte, zase nastane klid.
Horoskop na celý únor najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)
Budete se divit, jak se vaše finanční situace tento týden vylepší! Pravdou ovšem je, že vám peníze rozhodně nepadají do klína samy. Naopak. Zasloužíte si je svou pílí, pracovitostí a zdravou ctižádostivostí, která vás nutí neustále na sobě pracovat.
Horoskop na celý únor najdete ZDE 
 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.

 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Velké jablkové palačinky

(19 hlasů)

Dušené houby na toastu

(25 hlasů)

Snídaně s malinami

(20 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat