Horoskop na týden od 2. do 8. dubna 2012 od naší astroložky Anny!

02.04.2012 | Zajímavosti

Blíženci si užijí milostných eskapád a dobrodružství. Berani dostanou příležitost vyrazit si s bývalým protějškem. Panny by se měly obrnit proti případným prohrám. Ne nadarmo se o Štírech mluví jako o znameních nebývale žárlivých. A co tento týden čeká další znamení?

Beran (21. 3.– 20. 4.)
Dostanete příležitost vyrazit si s bývalým protějškem. Přestože jste měli dojem, že vzájemné city dávno ochladly, opak je pravdou. Jak se říká, stará láska nerezaví. Při příjemné schůzce se opět naladíte na stejnou vlnu a přeskočí mezi vámi jiskra.
Horoskop na celý duben najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)
Jste solitér, který si rád dělá věci po svém a příliš se na druhé nespoléhá. Na jednu stranu máte respekt a vážnost, na stranu druhou si však přiděláváte zbytečně mnoho práce a starostí. Zkuste svým kolegům více důvěřovat, možná vás mile překvapí.
Horoskop na celý duben najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)
Dnes si užijete milostných eskapád a dobrodružství, o jakých se vám nesnilo ani v těch nejerotičtějších snech. Oddejte se tedy lásce a sexu. Dnes je vše dovoleno! Fantazii se meze nekladou, možná v sobě objevíte vášeň, o které jste předtím netušili.
Horoskop na celý duben najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)
Rádi si zalaškujete s opačným pohlavím a bez peprné konverzace si svůj život nedovedete představit. Je tu ovšem někdo, komu se váš koníček rozhodně nezamlouvá. Váš partner se tiše užírá žárlivostí, proto mu nedávejte zbytečné záminky a ovládejte se.
Horoskop na celý duben najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)
Milostný život vás tento týden dostane na vrchol spokojenosti a vy budete doslova přetékat blahem. Potěšení se projeví i v práci, kde budete plní energie a perfektní nálady. Zjistíte o sobě spoustu věcí, nezapomeňte je do budoucna! Mohou se hodit.
Horoskop na celý duben najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )
Každý z nás zažije ve svém životě mnoho neúspěchů a přestože jsou tyto zkušenosti jistě velmi trpké a nepříjemné, naučí nás mnohem více než veškeré úspěchy. Proto se obrňte proti případným prohrám a mějte na paměti, že jste pokaždé o něco moudřejší.
Horoskop na celý duben najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)
Někdy je potřeba vytáhnout do boje i s jinými zbraněmi než inteligencí a odhodlaností. Sex-appeal, charisma a fyzická přitažlivost jsou možná méně okázalé a nápadné, ale o to účinnější. Naučte se tyto nesporné přednosti využívat a život bude lehčí.
Horoskop na celý duben najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)
Ne nadarmo se o Štírech mluví jako o znameních nebývale žárlivých. Sami jistě víte, že je na tom velký kus pravdy. Když vaše drahá polovička začne koketovat s kamarádem, máte sto chutí vybuchnout. Přesto se ovládněte a zkuste s partnerem promluvit.
Horoskop na celý duben najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)
Jak daleko jste ochotni zajít kvůli příteli? Nezapomeňte, že i přátelská loajalita má své meze, zejména pokud ohrožuje city jiných lidí. I když svého kamaráda často kryjete a nad jeho poklesky mhouříte oči, měli byste mu občas promluvit do duše.
Horoskop na celý duben najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)
Zábava je kořením života a vy se jí proto nehodláte jen tak vzdát. Nezastaví vás ani klesající stav účtu. Je sice chvályhodné, že neskrblíte a umíte se pěkně rozšoupnout, přesto si včas řekněte stop. Nenechte se zruinovat, obzvlášť pokud máte rodinu.
Horoskop na celý duben najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)
Vaše rodina se rozroste o nový přírůstek! A nemusí se jednat pouze o lidské miminko, i když tehdy je samozřejmě důvod k radosti největší. Součástí rodiny přece často nejsou pouze lidské bytosti. Ať už nový člen přijde z jakékoliv strany, oslavte ho!
Horoskop na celý duben najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)
Po různých milostných eskapádách, jejichž konec byl často všelijaký, máte jistě důvod ke skepsi ohledně milostných vztahů. Přesto vás nová známost velice mile překvapí. Váš vztah se vyvíjí překvapivě pozitivně. Odhoďte tedy zábrany a zariskujte!
Horoskop na celý duben najdete ZDE 
 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.

 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat