Horoskop na týden od 16. do 22. dubna 2012 od naší astroložky Anny!

16.04.2012 | Zajímavosti

Pannám se podaří se zlepšit vztahy s rodinou, přesněji se sourozenci. Lvi se zapletou do něčeho, co odporuje jejich přesvědčení. Býky doslova šokuje jejich obdivovatel. Berani budou čeli pracovní výzve. A co čeká tento týden další znamení? Odpoví naše astroložka Anna!

Beran (21. 3.– 20. 4.)
Tento týden budete čelit pracovní výzvě. Vaše dobrodružná povaha a ohnivé odhodlání budou ve svém živlu, rozhodně totiž nepůjde o žádný lehký úkol. Úspěch závisí do jisté míry na vaší ochotě obětovat problému drahocenný čas. Ujasněte si priority.
Horoskop na celý duben najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)
Doslova vás šokuje váš obdivovatel. Nikdy by vás totiž nenapadlo, že zrovna tento člověk před vámi smekne. Zjistíte tak, že píle, vytrvalost a odhodlání se dřív či později vyplatí. Rozhodně stojí za to na sobě pracovat a zdokonalovat své schopnosti.
Horoskop na celý duben najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)
I když se vztah vyvíjí zdánlivě skvěle, stačí malé škobrtnutí a vše se zhroutí jako domeček z karet. O tom, že i takový je život, se přesvědčíte tento týden. Maličkost způsobí, že veškeré vaše city k nové známosti ochladnou. Další krok je jen na vás.
Horoskop na celý duben najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)
Stojíte na pokraji nového věku, alespoň co se vašeho života týče. Čeká vás totiž šťastné období. Něco, co jste do této chvíle nezažili. I když vás změna bude zpočátku spíše děsit a přivodí vám nejeden stres, postupně dojdete k názoru, že je to skvělé!
Horoskop na celý duben najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)
Máte rádi ve vztazích jasno. Průhledné vztahy a žádná přehnaná očekávání, to je vaše. Tentokrát se však zapletete do něčeho, co odporuje vašemu přesvědčení. Milostný trojúhelník, jehož se stanete součástí, vám však přinese nejednu životní zkušenost.
Horoskop na celý duben najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )
Podaří se vám zlepšit vztahy s rodinou, přesněji se sourozenci. Konečně se přenesete přes drobné půtky a šarvátky minulosti. Dávné spory a křivdy budou zapomenuty a vy zjistíte, jak hrozně moc vám vaši blízcí chyběli. Rodina je totiž nepostradatelná.
Horoskop na celý duben najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)
K novému vztahu vám chybí krůček. Parafrází známého výroku by se dalo říct, malý krůček pro člověka, ale velký skok pro vás. Nedokážete se přenést přes určité drobnosti, které však hrají zásadní roli ve vašem dosavadním životě. Že by nechuť ke změně?
Horoskop na celý duben najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)
Obvykle jste to vy, kdo si vybírá potenciálního partnera. Máte totiž rádi nad věcmi kontrolu a jen tak se nenecháte někým sbalit. Tentokrát se ale stanete terčem velmi přitažlivé a charismatické osoby. Podlehnout proto rozhodně nebude nic těžkého.
Horoskop na celý duben najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)
Po dlouhé době se vám ozve osoba, na kterou jste ztratili kontakt. Potěší vás to o to víc, že máte s tímto člověkem mnoho společného a vzájemné sympatie jsou nepopiratelné. Nenechte už si propříště tuto milou a přátelskou bytost ztratit z dohledu!
Horoskop na celý duben najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)
Strasti ohledně finanční situace vyřeší nečekaný zásah štěstěny, ovšem s přispěním vaší vlastní pracovitosti. Získáte totiž překvapivé prémie v zaměstnání a budete si blahořečit za všechny přesčasy, které jste v práci strávili. Píle se vyplatila.
Horoskop na celý duben najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)
Čeká vás šťastné setkání. Potěší vás o to víc, že s onou osobou jste se neviděli celá léta! Užijete si proto společný čas na sto procent. Přestože bude hlavní náplň rozhovorů vzpomínání na minulost, zjistíte, že i po tolika letech si máte co říct.
Horoskop na celý duben najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)
Stanete se šťastnou výhrou pro svého partnera, který přesně někoho jako jste vy potřeboval. Náhoda? Každopádně byste se měli snažit pomoct svému protějšku co to půjde. Zaslouží si to, vzpomeňte si, kolik toho pro vás už udělal a ještě stále dělá!
Horoskop na celý duben najdete ZDE 
 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.

 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat