Horoskop na týden od 23. do 29. dubna 2012 od naší astroložky Anny!

23.04.2012 | Zajímavosti

Kozorohům se v lásce sice nějaký čas příliš nedařilo, to už ovšem neplatí! Když už si Ryby mysleli, že těžké období je za nimi, nahrne se na ně nová kupa povinností. Střelcům se zdá, že na ně v poslední době padá ponorková nemoc. Lvům se tento týden bude skvěle dařit. A co čeká další znamení?

Beran (21. 3.– 20. 4.)
Možná budete překvapeni, ale štěstí vám leží přímo před nosem. Jenom ho nevidíte. Budoucí lásku totiž potkáváte takřka denně. Tak otevřete pořádně oči, zbystřete smysly a nahlédněte pod povrch! Vaše předsudky a rychlé závěry vám brání ve štěstí.
Horoskop na celý duben najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)
Překvapeních není nikdy dost, obzvláště těch milých, že? Dnes vás potěší nečekaný dárek. Úžas a radost vás přivedou k zamyšlení. Možná byste také měli své blízké čas od času potěšit pozorností. Jen tak. Bez důvodu. O to větší radost jim uděláte.
Horoskop na celý duben najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)
Tento týden se řiďte heslem – Upřímnost nade vše! Jenom otevřené jednání a čestnost vám pomohou zachránit přátelství, jehož krach je na spadnutí. A byla by to škoda, neboť byste přišli o velmi dobrého přítele. Proto překousněte své ego a mluvte pravdu.
Horoskop na celý duben najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)
Ve vašem okolí je někdo, kdo přímo touží po vaší pozornosti! S trochou vnímavosti se vám onu osobu jistě podaří odhalit. Zachovejte takt a jednejte citlivě. Ostatně jste vynikající posluchač a váš dar empatie je pozoruhodný. Využijte proto oboje.
Horoskop na celý duben najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)
Tento týden se vám bude skvěle dařit. Jako byste měli křišťálovou kouli a mohli vidět do budoucnosti! Jakékoliv vaše rozhodnutí nebo čin se ukáže být nejlepším východiskem, všechny vaše předpoklady se splní a touhy naplní. Ničeho nebudete litovat.
Horoskop na celý duben najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )
Připravte se lichotky a dobývání ze strany vašeho ex-partnera. Pokud však budete mít tendenci znovu jeho vábení podlehnout, raději si dejte pozor. Lidé se málokdy od základů změní. Důvody, kvůli kterým jste vztah ukončili, pravděpodobně přetrvávají.
Horoskop na celý duben najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)
Vaše úspěchy v pracovním i osobním životě jsou dány mimo jiné tím, že se umíte poučit z minulých chyb. To dokážete i tento týden, když se dopustíte malého přešlapu. Ovšem lamentace a sebelítost vám není vlastní. Naopak. Váš aktivní přístup vše vyřeší.
Horoskop na celý duben najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)
Konečně z vás spadne nervozita, která vás ovládá od té doby, co jste nastoupili do nového zaměstnání. Koneckonců stres a obavy nejsou vůbec na místě. Kolegové i šéf se k vám chovají přívětivě a vy navíc máte schopnosti, které stojí za to obdivovat.
Horoskop na celý duben najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)
Zdá se vám, že v poslední době na vás padá ponorková nemoc? Pravdou je, že žijete tak trochu jako v akváriu. Každý den ta stejná pracovní rutina, stejné prostředí a hlavně stejní lidé! To se však tento týden změní. Potkáte totiž skvělé nové přátele.
Horoskop na celý duben najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)
V lásce se vám sice nějaký čas příliš nedařilo, to už ovšem neplatí! Špatným dnům konečně odzvonilo a vás právem čeká příjemná budoucnost. Jen musíte překonat nedůvěru a strach, které ve vás zakořenily kvůli předchozím neúspěchům. Odhoďte zábrany.
Horoskop na celý duben najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)
Plánované schůzce naslepo příliš šancí nedáváte. Jaké však bude vaše překvapení, až se setkáte se zajímavým, atraktivním a velmi šarmantním protějškem. Vaše okouzlení bude nepopiratelné. Schůzka se vydaří, ovšem co bude dál, záleží jen a jen na vás.
Horoskop na celý duben najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)
Když už jste si mysleli, že těžké období je za vámi, nahrne se na vás nová kupa povinností. Neklesejte na mysli a raději se pusťte hned do práce. Čím déle ji budete odkládat, tím víc energie budete muset vynaložit. Až to bude za vámi, oddechnete si.
Horoskop na celý duben najdete ZDE 
 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.

 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat