Horoskop na týden od 14. do 20. května 2012 od naší astroložky Anny!

14.05.2012 | Zajímavosti

Kozorozi mají v patách neúnavného ctitele. K Vodnářům známý přijde s prosbou o laskavost. Panny potěší menší finanční odměna. Berani budou tento týden zahálet. A co čeká další znamení?

Beran (21. 3.– 20. 4.)
Tento týden nebudete zahálet. Naopak. Plné ruce práce vám zaručí, že se na chvilku nezastavíte. Avšak neděste se. Uděláte totiž spoustu užitečných a také nezbytných povinností. Odměnou vám navíc bude skvělý pocit. Tak rychle do toho a půl je hotovo!
Horoskop na celý květen najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)
Otevřete se konečně svým citům! Máte neustálý pocit, že něco není v pořádku, ale nejste schopni si připustit, o co jde. V srdci však tušíte, že se jedná o lásku. Zamilovanost nelze skrývat do nekonečna. Buďte tedy upřímní sami k sobě a jednejte!
Horoskop na celý květen najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)
Váš partner sice oplývá neskutečnou tvrdohlavostí, která hraničí až s paličatostí, nicméně tento týden vám překvapivě vyhoví ve všem, co si budete přát. Odpusťte si podezřívavé pohledy a připusťte, že se zapírá pouze proto, aby vám udělal radost!
Horoskop na celý květen najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)
Tento týden si odpusťte veškeré majetnické sklony a také tendence brát si všechno, co jde. Chce to trochu skromnosti! Nakonec zjistíte, že vám všechny ty zdánlivě nepostradatelné hmotné statky vůbec nechybí. Sami uvidíte, jak se vám neskutečně uleví.
Horoskop na celý květen najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)
V práci budete k nezastavení. Jako praví Lvi se vrhnete do boje s pracovními úkoly a jako praví Lvi budete bojovat statečně až do konce. Vaše nasazení je neuvěřitelné. Obdivu se vám dostane nejen z úst kolegů, ale také od vašeho šéfa. Jen tak dál!    
Horoskop na celý květen najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )
Potěší vás menší finanční odměna. Sama o sobě bude velice příjemná, dobrá zpráva však je, že jde o předzvěst lepších časů. Zanedlouho sami poznáte, jak se vám najednou daří lépe. Nejde o žádný zásah shůry, ale o zasloužený výsledek trpělivé práce.    
Horoskop na celý květen najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)
Tento týden vás nic neudrží. Podlehnete vášnivému utrácení a rozhazovat budete opravdu ve velkém stylu. Když se do něčeho pustíte, děláte to pořádně, což je však v tomto případě spíše nevýhoda. Raději se ovládejte, než přijdete o veškeré své úspory! 
Horoskop na celý květen najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)
Máte starosti, které na vás budou tento týden působit velmi negativně. Z vašeho nešťastného pohledu každý pozná, že se něco děje. Ale nebojte, vaše zoufalství nebude trvat věčně! Naopak, celkem brzy se vše vyřeší a vy budete mít zase chuť do jídla.
Horoskop na celý květen najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)
V zaměstnání se konečně dočkáte vytouženého uznání! Pravdou je, že vaše perfektní výkony a odhodlání si ocenění nepochybně zaslouží. Získáte tak motivaci a energii do další práce, která vám nyní půjde od ruky mnohem rychleji a hlavně mnohem lépe!
Horoskop na celý květen najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)
V patách vám je neúnavný ctitel. Co však může být v jednu chvíli příjemné, se brzy změní v opravdovou noční můru. Váš obdivovatel si totiž nedá pokoj ani po rázném odmítnutí. I když jeho uhánění začne být otravné, nenechte se otrávit. Brzy to přejde.
Horoskop na celý květen najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)
Známý za vámi přijde s prosbou o laskavost. I když se teď budete cítit na koni, nedávejte svoji převahu moc znát. Ani vám by nebylo příjemné poslouchat něčí zbytnělé ego. Proto spolkněte poznámky a snažte se mu vyhovět. Dobrý skutek se vám vrátí.
Horoskop na celý květen najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)
Ve vašem okolí je někdo, komu jste opravdu velice sympatičtí. Když budete pozorní, jistě přijdete na to, o koho se jedná. Váš sympatizant bude působit jako balzám na vaše lehce pošramocené sebevědomí. Alespoň si dokážete, že umíte na lidi zapůsobit.
Horoskop na celý květen najdete ZDE 
 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.

 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat