Horoskop na týden od 21. do 27. května 2012 od naší astroložky Anny!

21.05.2012 | Zajímavosti

Vodnáři, váš idol ve vás najde zalíbení, aniž byste se tentokrát sebemíň snažili na sebe upozornit. Ryby, povzneste se konečně nad špatné vztahy v práci. Na Střelce nachystá jejich protějšek překvapení. A co čeká tento týden další znamení?

Beran (21. 3.– 20. 4.)
Nový ctitel vám způsobí nemalé rozpaky. Ale proč? Uvědomte si, že nemáte žádný důvod k obavám, tím méně ke studu. Jednoduše buďte sami sebou. Nezavírejte si zbytečně dveře k potenciálně kvalitnímu vztahu jenom kvůli naprosto nesmyslnému strachu.
Horoskop na celý květen najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)
Čeká vás změna plánů, se kterou jste rozhodně nepočítali. Je na vás, abyste se s nečekanou situací vypořádali. V žádném případě nepodléhejte panice. Snažte se zachovat chladnou hlavu a nenechte si zkazit náladu. Život nelze plánovat, přijměte to.
Horoskop na celý květen najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)
Kamarád se na vás obrátí s prosbou o pomoc. I když máte v současné době svých starostí dost, dokažte sobě i druhým, že si pojmenování přítel zasloužíte. Po dobrém skutku vás bude hřát skvělý pocit, který rozhodně stojí za nějakou tu práci navíc.
Horoskop na celý květen najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)
Mezi přáteli máte pověst neúnavného baviče. Tato vaše proslulost se nyní přenese i do vašeho zaměstnání. Kolegové brzy odhalí váš potenciál a vy už nemusíte mít strach, že byste nezapadli do pracovního kolektivu. Všichni vám budou viset na rtech!
Horoskop na celý květen najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)
Tento týden vás bude trápit hlavně nedostatek času. Jinými slovy nebudete nic stíhat. Tato časová tíseň vám připraví nejednu horkou chvilku a bude důvodem k velkým zmatkům. Ale nezoufejte, toto období brzy odezní a vy budete mít zase čas i na sebe.  
Horoskop na celý květen najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )
Stanete se středem pozornosti a vůbec vám to nebude nepříjemné. A to všechno díky tomu, že dokážete společnost pobavit inteligentním a neotřelým humorem. Jen tak dál. Musíte ale vždy vědět, kdy je pravý čas přejít opět na vážnější tón. Nepřežeňte to.  
Horoskop na celý květen najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)
Tento týden budete opravdu ve formě. A není tím míněna pouze fyzická stránka. Jednoduše na co sáhnete, bude se vám dařit, a to bez větší námahy. Je proto ideální čas soustředit se na naléhavé a obtížně věci, které jste pro jejich náročnost odkládali.
Horoskop na celý květen najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)
Láska vás dokonale zaslepí. Budete se opíjet city a zamilovanost vám nedá spát. Nádheru onoho pocitu si vychutnejte, nicméně raději se příliš nevzdalujte od zemského povrchu. Čím výše ve svých idejích vyletíte, tím tvrdší bude přistání v realitě.
Horoskop na celý květen najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)
Váš protějšek si pro vás nachystá překvapení. Jeho milá pozornost vám doslova vyrazí dech, nejste totiž zvyklí na podobné činy. Uvědomte si však, že pro to, abyste potěšili svého partnera, nemusíte mít vždy oficiální důvod. Udělejte to někdy jen tak!
Horoskop na celý květen najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)
Konečně se vypjatá situace v práci či v rodině uklidní a vy si budete moci po dlouhé době odpočinout! Klid si zasloužíte, proto si ho náležitě vychutnejte. Dělejte jen to, co vás baví a na co máte chuť. Relaxujte a zapomeňte na starosti všedního dne.
Horoskop na celý květen najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)
Nejlepší věci se nám stávají, když o to nejméně usilujeme. Tento týden si potvrdíte pravdivost onoho rčení. Váš idol ve vás totiž najde zalíbení, aniž byste se tentokrát sebemíň snažili na sebe upozornit. Přirozenost je totiž absolutně nejvíce sexy!
Horoskop na celý květen najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)
Povzneste se konečně nad špatné vztahy v práci. Pokud k vám kolegové nedokáží najít cestu, nestojí za to, abyste se kvůli nim trápili. Nezapomeňte, že máte kolem sebe spoustu lidí, kterým na vás záleží. Proto si neberte pracovní vztahy příliš osobně.
Horoskop na celý květen najdete ZDE 
 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.

 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat