Horoskop na týden od 28. května do 3. června 2012 od astroložky Anny

28.05.2012 | Zajímavosti

Kozorozi tento týden nebudou patřit zrovna mezi spořivce. Utrácení jim však přinese radost, která za malý hřích jistě stojí. Štíry čeká romantická večeře. Pro Raky bude tento týden plný rozporů. Lvi obrátí svoji pozornost ke svému okolí, okamžitě poznají, že mají nového ctitele.

Beran (21. 3.– 20. 4.)
Získáte nové znalosti, které se vám budou hodit. Nevěřte, že na učení jste příliš staří. Naopak, nikdy není pozdě začít se vzdělávat. Uvidíte, jak vám nové informace odhalí obzory, o kterých se vám ani nesnilo. Proto neváhejte a vraťte se ke knihám!
Horoskop na celý květen najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)
Konečně musíte udělat rozhodnutí, které jste dlouho odkládali. Lásku nelze obcházet, v lásce nelze mlžit. Ubližujete tím nejenom všem zúčastněným, ale též sobě. Proto učiňte nezbytný krok. Možná bude bolestivý, ale věřte, že bude také jediný správný.
Horoskop na celý květen najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)
Podaří se vám navázat nové přátelství. Važte si toho, protože něco takového se nestává denně. Člověk, kterého povýšíte na přítele, bude v podstatě něco jako váš duševní sourozenec. Sami se budete divit, kolik toho máte se svým kamarádem společného.
Horoskop na celý květen najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)
Tento týden bude plný rozporů. Všední dny možná budete proklínat a nedá se říct, že byste pracovní týden považovali za přehnaně úspěšný. Všechno si ale vynahradíte o víkendu, kdy se můžete těšit na spoustu dobré zábavy, ať už s přáteli či s rodinou.
Horoskop na celý květen najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)
Když obrátíte svoji pozornost ke svému okolí, okamžitě poznáte, že máte nového ctitele. A ne jen tak ledajakého. Než se rozhodnete, zda obdivovatele rovnou zavrhnete, dejte mu šanci se projevit. Ne každý je suverén. Někteří lidé potřebují více času.
Horoskop na celý květen najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )
Čeká vás enormní pracovní vytížení. Neklesejte však na mysli! I náročná práce může být zábavná, jen ji nesmíte ihned odsoudit. Pokuste se najít ve svém zaměstnání onu zajímavou složku, která stojí za trochu toho odříkání a namáhavých povinností.
Horoskop na celý květen najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)
Konečně k vám dorazí dobrá zpráva, která bude mít za následek výrazné zlepšení vaší nálady. Koneckonců bylo načase, abyste překonali období splínu. Přestaňte se ohlížet za minulostí a soustřeďte svoji pozornost na své budoucí kroky. Prospěje vám to.
Horoskop na celý květen najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)
Čeká vás romantická večeře. Užijte si ji s partnerem a nedovolte, aby hloupý spor narušil harmonii večera. Nešetřete! Jak se říká, láska prochází žaludkem. Dobré jídlo navíc působí jako afrodiziakum a zaručí, že večeří společná noc rozhodně neskončí!
Horoskop na celý květen najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)
Poštěstí se vám to, co se v životě stane málokomu. Prožijete lásku na první pohled. Nádherný pocit dokonalého souznění s člověkem, kterého sotva znáte. Okouzlení bude jistě povznášející, přesto se snažte zůstat nohama na zemi. Nenechte se zaslepit.
Horoskop na celý květen najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)
Tento týden nebudete patřit zrovna mezi spořivce. Utrácení vám však přinese radost, která za malý hřích jistě stojí. Potěší vás zejména nový kousek oblečení, který vám nejen skvěle padne, ale pořídíte ho i extra výhodně. Zkrátka si budete dopřávat!
Horoskop na celý květen najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)
Dostanete perfektní pracovní příležitost. Pečlivě zvažte, jak s ní naložíte, neboť takové nabídky nepřicházejí denně. Pokud se ve svém rozhodnutí unáhlíte, budete jen těžko hledat cestu zpět. Některé chyby jsou zkrátka nenapravitelné. Pozor na to.
Horoskop na celý květen najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)
Podaří se vám zvládnout problém, se kterým se neúspěšně potýkáte už nějaký ten pátek. Nakonec zjistíte, že nejlepší řešení je vždy to nejjednodušší. Nekomplikujte si život přehnaným kombinováním. Uvidíte, že ideální řešení máte většinou před nosem.
Horoskop na celý květen najdete ZDE 
 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.

 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat