Horoskop na týden od 4. do 10. června 2012 od astroložky Anny

04.06.2012 | Zajímavosti

Kozorohy se dočkají znovuvzkříšení vztahu. Střelci budou doslova sršet pokrokovými nápady. Pro Býky bude tento týden ideální doba k vyřízení všech úředních dokumentů a podobných nudných nepříjemností. A co čeká další znamení?

Beran (21. 3.– 20. 4.)
Výjimečně se vám bude dařit ve vaší kariéře. Za tento úspěch poděkujte planetě Mars, která vám dodává odhodlání, energii a bojovnost. Díky tomu se dokážete prosadit i v těžké konkurenci a zjistíte, že když doopravdy chcete, zvládnete téměř cokoliv.
Horoskop na celý červen najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)
Tento týden je ideální doba k vyřízení všech úředních dokumentů a podobných nudných nepříjemností, které se však někdy udělat musí. Proto neváhejte a pusťte se s vervou do práce. Nakonec budete rádi, že máte otravnou činnost na konečně za sebou.
Horoskop na celý červen najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)
Vynikat budete zejména v komunikaci, a to díky planetě Merkur, která vás tento týden ovlivňuje. Vaše rétorické a přesvědčovací schopnosti budou na vrcholu, proto toho nezapomeňte náležitě využít! Zkuste také více naslouchat svým blízkým. Pomůžete jim.
Horoskop na celý červen najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)
Opravdu se nemusíte strachovat, že by vás protějšek podvedl. Bude vám zachovávat až psí věrnost. Dejte mu proto najevo, že si jeho lásky vážíte, a vyhněte se žárlivým scénám, které jsou v tomto případě naprosto scestné. Pak si užijete klidný týden.
Horoskop na celý červen najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)
Planeta Mars bude tento týden příznivě ovlivňovat váš život obzvláště v milostné rovině. Nebraňte se. Užívejte si lásky a vášně, neboť hrají v našem životě důležitou roli a nelze se jim bránit. Stačí jen odhodit zábrany a popustit uzdu fantazii.
Horoskop na celý červen najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )
Váš vztah projde změnou. Nebraňte se jí. Patří totiž k životu. Stejně tak jako vše ostatní, i láska se vyvíjí. Možná budete překvapeni a zprvu nelibě ponesete novou situaci, postupem času si však zvyknete a možná připustíte, že změna byla pozitivní.
Horoskop na celý červen najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)
Nadřízený ocení vaše schopnosti a talent. Dostane se vám tak určité satisfakce za veškeré křivdy a opomenutí, kterých se vám dostalo. Konečně totiž pochopíte, že některé věci si berete zbytečně osobně. Teď víte, že jste dobří. Nepochybujte o sobě!
Horoskop na celý červen najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)
Ozvou se vám přátelé, které bude zajímat, jak žijete. Jejich zvědavost vás potěší. Je to důkaz, že vás mají rádi a starají se, jak se vám daří. Buďte za to rádi. Spousta lidí totiž myslí v první řadě na sebe. Ne však vaši kamarádi. Važte si jich.
Horoskop na celý červen najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)
Budete doslova sršet pokrokovými nápady. Přestože vaše ideje nejsou obvykle zrovna realistické, máte vizi a to se cení! A i když se občas necháte unést, máte dostatek fantazie a představivosti, abyste své nápady dotáhli k dokonalosti. Jen tak dál.
Horoskop na celý červen najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)
I když už jste mysleli, že váš vztah je na odpis, dočkáte se jeho znovuvzkříšení. Planeta lásky Venuše dokáže dělat divy. Jak však využijete svoji příležitost, je na vás. Pamatujte, že šance se nemusí opakovat. Proto neváhejte a zkuste zariskovat.
Horoskop na celý červen najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)
Hýříte invencí a dobrými nápady, což se projeví i na vašem vztahu. Spolu s partnerem vymyslíte opravdu neortodoxní vyznání lásky. Jen tak dál! Pokud dokážete vymýšlet podobné originality, je to důkaz, že má váš vztah stále ještě velký potenciál.
Horoskop na celý červen najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)
Sice nerad/a, ale nakonec váš milenec či milenka pochopí, že nedostatek času není vaše chyba. Uvědomte si ono gesto velkorysosti a oplaťte jim trpělivost. Uděláte jim tak radost a motivujete je do dalších laskavostí. Každý přece chce být pochválen!
Horoskop na celý červen najdete ZDE 
 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.

 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Želví maso

(2 hlasů)

Tofu stir-fry se zeleninou

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:59
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat