Horoskop na týden od 11. do 17. června 2012 od astroložky Anny

11.06.2012 | Zajímavosti

Kozorozi, konečně zapomenete na neustálý spěch všedního dne. Podaří se vám najít vnitřní klid. Berani se tento týden rozhodnou začít spřádat plány do budoucna. Blížence láska lapí do svých sítí. A co čeká další znamení?

Beran (21. 3.– 20. 4.)
Tento týden se rozhodnete začít spřádat plány do budoucna. Chybu rozhodně neuděláte. Naopak, je velice důležité mít cíl. Záchytné body člověka drží v těžkých chvílích nad vodou. I vám se velice osvědčí. Uděláte si jasno v tom, co vlastně chcete.
Horoskop na celý červen najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)
Vaše úspory se tento týden ocitnou v ohrožení! Dejte si proto raději pozor na veškeré finanční transakce a ohlídejte také výdaje. V současné situaci by vám mohly vzniknout nemalé problémy. S dostatečnou opatrností však veškeré potíže včas zažehnáte.
Horoskop na celý červen najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)
Láska klepe na dveře! A lapí vás do svých sítí, i když se tomu budete zpočátku velmi bránit. Nakonec však kapitulujete a přiznáte si, že jste se zamilovali. Čeká vás tedy týden rozporuplných citů. Nadšení bude střídat smutek, jak tomu v lásce bývá.
Horoskop na celý červen najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)
Dobré finanční zázemí vás uklidní a dodá potřebné sebevědomí. A je to jenom dobře! Pravdou totiž je, že se opravdu nemáte čeho bát. Riskantním finančním transakcím se však i přesto vyhněte. Nemá cenu štěstěnu pokoušet. Raději tedy vsaďte na jistotu.
Horoskop na celý červen najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)
Tento týden budete vynakládat veškeré úsilí především na to, abyste se vyhnuli pracovním povinnostem. Částečně se vám to sice bude dařit, nicméně vítězství nebude moc sladké. Váš zaměstnavatel do vás moc dobře vidí. Raději se neflákejte příliš často.
Horoskop na celý červen najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )
Když se ponoříte do práce, zapomenete na všechno ostatní. Ve svém zapálení se vám tak podaří daleko předstihnout všechny kolegy. Zjištění to bude příjemné. Dokázali jste, že umíte pracovat rychle, efektivně a ještě máte rezervy. Šéf to jistě ocení.
Horoskop na celý červen najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)
Konečně dosáhnete svého! Objekt vaší touhy neodolá vašemu nenápadnému svádění a nepopiratelnému šarmu. Nakonec vám podlehne. Bude však na vás, jak se svou příležitostí naložíte. Nenechte se znervóznit a jděte za svým cílem. Uspějete na plné čáře.
Horoskop na celý červen najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)
V práci to nebudete mít zrovna jednoduché. Nepřející kolegové totiž udělají všechno na světě, aby vám mohli hodit pár klacků pod nohy. Nenechte se však vykolejit. Uvědomte si, že vám jen závidí. Dobrá nálada a neustálý úsměv bude ta nejlepší pomsta.
Horoskop na celý červen najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)
Potřebujete dovolenou. Neznamená to, že musíte odjet na celý týden, nicméně menší odpočinek vám jenom prospěje. Co takhle vyrazit na prodloužený víkend do přírody? Naše republika skýtá mnohá kouzelná místa ideální pro relaxaci. Dopřejte si takové.
Horoskop na celý červen najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)
Konečně zapomenete na neustálý spěch všedního dne. Podaří se vám najít vnitřní klid a budete si užívat příjemný týden plný pohody a odpočinku. Zjistíte totiž, že veškeré kouzlo je ve vás. Pozitivním myšlením můžete mnohé změnit, stačí jen chtít.
Horoskop na celý červen najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)
Hvězdy vám tento týden budou přát zejména v oblasti zaměstnání. Práce vám tak půjde jako na drátku, čehož si všimnou nejenom kolegové, ale hlavně váš šéf! Nečekejte ihned zázračné povýšení, nicméně máte nakročeno k úspěchu! Dál na sobě pracujte.
Horoskop na celý červen najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)
Tento týden se ukáže být ideální dobou pro studium. Máte totiž dostatek trpělivosti, energie a nadšení. Informace tak budete nasávat doslova jako houba. Dodělejte si proto veškeré resty a povinnosti, které jste v minulosti zanedbali. Pomůžete si.
Horoskop na celý červen najdete ZDE 
 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.

 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat