Horoskop na týden od 18. do 24. června 2012 od astroložky Anny

Kozorohům budou v partnerskému vztahu hvězdy tento týden opravdu přát. Býci se v zaměstnání dočkají vytoužené změny pozice. U Lvů se tento týden ponese ve znamení lásky, a to zejména u mladších ročníků. A co čeká další znamení?

Beran (21. 3.– 20. 4.)
Ve svádění se ukážete být téměř profesionály! Mnozí by dali cokoliv za to, aby to s opačným pohlavím uměli z poloviny tak, jako vy. Však jste také své dovednosti vypilovali mnohaletým tréninkem. Pravdou je, že vám díky tomu mnozí leží takřka u nohou.
Horoskop na celý červen najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)
V zaměstnání se dočkáte vytoužené změny pozice! Máte co slavit, ovšem neusněte na vavřínech. Pozitivní změna s sebou nese mnoho dílčích negativních jevů a alespoň zpočátku nebude přechod vůbec jednoduchý. Připravte se na to a obrňte se trpělivostí.
Horoskop na celý červen najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)
Máte dar. Umíte zapůsobit na lidi a přesvědčit je o své pravdě. Tento týden dovedete svůj um k dokonalosti. Podaří se vám na svou stranu přetáhnout většinu kolegů, kteří by za vás dali krk. Uvědomte si však, že pozice vůdce s sebou nese odpovědnost.
Horoskop na celý červen najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)
Od nového partnera čekáte příliš. Uvědomte si, že nikdo nemůže vyléčit vaše problémy. Řešení je ve vašich rukou a především ve vaší hlavě! Až přestanete očekávat zázraky od druhých a začnete pracovat sami na sobě, vaše situace se podstatně zlepší.
Horoskop na celý červen najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)
Tento týden se ponese ve znamení lásky, a to zejména u mladších ročníků. Mnoho z nich se totiž bezhlavě zamiluje. Dejte si jen pozor, ať vás láska nezaslepí úplně. Je důležité zachovat vyváženost, proto se nezapomeňte věnovat i jiným sférám života.
Horoskop na celý červen najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )
Tento týden na sebe dejte obzvláště pozor. Více než kdy jindy jste totiž náchylní k úrazům a zraněním, která by vás mohla vyřadit na nějakou dobu z práce. Proto se raději opatrujte a na prozatím se vyhněte adrenalinovým a jinak rizikovým sportům.
Horoskop na celý červen najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)
S přáteli si vzájemně vypomůžete. Každému ze zúčastněných to podstatně ulehčí situaci. Když něco slíbíte, dbejte na to, abyste svůj slib dodrželi a nezklamali důvěru svých blízkých. V opačném případě ji totiž budete jen velmi těžko získávat zpět.
Horoskop na celý červen najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)
Konec června jako by naplnil klišé o žhavých letních nocích. I když venkovní teplota je otázkou, vy si dokážete vyrobit teplo i jinak. Tento týden přeje flirtům, záletům a vášnivým románkům, ve kterých se budete doslova vyžívat. Pozor na následky.
Horoskop na celý červen najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)
Budete muset pracovat pečlivěji než obvykle. Váš šéf si vás totiž vezme tento týden na mušku a bude pozorně sledovat vaše výkony. Jeho drobnohled vás může znervózňovat, berte to však z té lepší stránky. Máte příležitost ukázat, co ve vás opravdu je.
Horoskop na celý červen najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)
Partnerskému vztahu budou hvězdy tento týden opravdu přát. Budete si užívat harmonii a pohodu jako už dlouho ne. Protějšek se o vás bude starat s láskyplnou péčí a vy mu budete oplácet stejnou kartou. Na hádky nebude mít žádný z vás ani pomyšlení.
Horoskop na celý červen najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)
Na rodinnou akci pozvete i své přátele. Nebojte se výsledku tohoto nezvyklého experimentu. Hoďte starosti za hlavu. Když budete uvolnění a v pohodě, uvidíte, že i vaši blízcí se naladí na stejnou vlnu. Nakonec možná podobnou akci rádi zopakujete.
Horoskop na celý červen najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)
Po dlouhé době se začnete opět věnovat sami sobě a starat se hlavně o své blaho. Však bylo na čase. Zasloužíte si trochu času sami pro sebe. Potřebujete si srovnat myšlenky a plány do budoucna. Také vaše tělo vyžaduje určitou regeneraci a odpočinek.
Horoskop na celý červen najdete ZDE 
 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.

 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat