Horoskop na týden od 16. do 22. července 2012 od astroložky Anny

16.07.2012 | Zajímavosti

Berani tento týden učiní důležité rozhodnutí. Blížencům se podaří hluboce zapůsobit na svůj idol. Pannám se bude dařit především v jejich kariéře. A co čeká další znamení?

Beran (21. 3.– 20. 4.)
Tento týden učiníte důležité rozhodnutí, ke kterému jste se odhodlávali už nějakou dobu. Až nyní však máte dostatek odvahy a síly, abyste dotáhli své plány do konce. Nepolevujte ve svém snažení a jděte za tím, co chcete. Ať to stojí, co to stojí.
Horoskop na celý červenec najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)
Dozvíte se novinu, která vás svým obsahem dokáže zvednou ze židle. Pozor na trapas! Raději se ovládejte a nedejte na sobě své překvapení znát. Mohli byste se dopustit pěkného faux pas! Takže zachovejte chladnou hlavu, než s informací nějak naložíte.
Horoskop na celý červenec najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)
Podaří se vám hluboce zapůsobit na svůj idol. Bude sice těžké potlačit nadšení a euforii, ale přesto se o to pokuste. Proč? Zdání nedostupnosti ještě zvýší vaše šance na úspěch. A i když vám bude nadšením zároveň trochu úzko, neztrácejte sebevědomí.
Horoskop na celý červenec najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)
V partnerském vztahu budete mít převahu. I když má tento stav řadu výhod, brzo pochopíte, že jsou pouze zdánlivé. V každém partnerském soužití je totiž stěžejním prvkem rovnováha. Snažte se ji proto získat zpět. Pak budete opět spokojení a šťastní.
Horoskop na celý červenec najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)
Někdo vás bude s velikým zalíbením pozorovat při určité činnosti. Okatého zájmu si nelze nevšimnout, přesto raději zachovejte dekorum a tvařte se jakoby nic. Uvidíte, kdo se z vašeho nápadníka nakonec vyklube. Pokud v něm najdete zalíbení, neváhejte.
Horoskop na celý červenec najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )
Tento týden bude přát především vaší kariéře. Připravte se na kariérní růst, který vás překvapí a potěší zároveň. Kroky směrem vzhůru sice nebudou mílové, nicméně i tak vám způsobí nemalou radost. Váš postup je sice pomalý, ale jistý! Užijte si ho.
Horoskop na celý červenec najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)
Dáte si těžko splnitelné předsevzetí. Dejte si tedy pozor na zbytečné a přehnané přepínání sil. Pamatujte si, že každý projekt potřebuje především trpělivost a vytrvalost. Nečekejte okamžité zázraky. Raději vsaďte na cestu pomalejší, ale spolehlivou.
Horoskop na celý červenec najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)
Tento týden vámi bude zmítat neklid a pochybnosti. Ke strachu však nemáte sebemenší důvod. Zbytečně se podceňujete a nedůvěra v sebe sama se promítá i do vašich kroků. Přitom nemáte žádnou příčinu k obavám. Uvědomte si to a snažte se zachovat klid.
Horoskop na celý červenec najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)
Přestože víte, že určité věci pro vás nejsou prospěšné a bezpečné, zvědavost vás přemůže. Výsledkem bude opatrný pokus zjistit či vyzkoušet něco, co vás nepřekonatelně láká. Když už vůle nebude slavit vítězství, snažte se napáchat co nejméně škod.
Horoskop na celý červenec najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)
Padne vám do oka sympatická osoba opačného pohlaví. A to zrovna ve chvíli, kdy jste si mysleli, že něco takového (nebo spíš někdo takový) vás už nemůže potkat. Nyní se ale zdánlivé zakletí prolomí. Měli byste se proto chopit jedinečné příležitosti.
Horoskop na celý červenec najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)
Dočkáte se vyznání lásky jako z romantického filmu. Bude to pohlazení pro vaši něžnou duši, proto si tyto okamžiky náležitě užijte. Budou to chvíle, na které jen tak nezapomenete. Na podobná slova lásky jste navíc už nějakou dobu napjatě čekali.
Horoskop na celý červenec najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)
Dost už! To jsou slova, která si tento týden řeknete. Výsledkem bude, že se pokusíte zavést do svého života zcela nový řád. To, jestli se vám radikální reforma životního stylu podaří, záleží jen na vašem odhodlání. Nevzdávejte se lehce, máte na to!
Horoskop na celý červenec najdete ZDE 
 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.

 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat