Horoskop na týden od 23. do 29. července 2012 od naší astroložky Anny!

23.07.2012 | Zajímavosti

Kozorozi odvedou skvělou práci, za kterou budou náležitě oceněni. Vodnáři se přesvědčí o své pravdě, což jim dodá pocit zadostiučinění. Štíry čeká velký úspěch na poli zaměstnání.

Beran (21. 3.– 20. 4.)
Tento týden se nebudete projevovat vůči svým kritikům zrovna snášenlivě. Pocit křivdy ve vás vyvolá mnohdy nepřiměřené reakce, i když nevole bude v některých případech oprávněná. Snažte se proto zachovat chladnou hlavu. Nenechte se vyprovokovat.
Horoskop na celý červenec najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)
Budete muset čelit sokovi v lásce, který vás bude chtít připravit o partnera. Pocit ohrožení, který tím ve vás vzbudí, půjde ruku v ruce s bojovností. Důvěřujte však svému protějšku a nevyvolávejte zbytečně vyhrocené konflikty. Jen si tím uškodíte.
Horoskop na celý červenec najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)
Obvykle máte dobrý odhad na lidi, tentokrát se však někomu podaří vás dokonale ošálit. Procitnutí bude velmi nepříjemné, ale nevyhnutelné. Přesto neberte situaci nijak fatálně. Zmýlit se může každý, v žádném případě to není důvod nikomu nevěřit.
Horoskop na celý červenec najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)
Podaří se vám upoutat pozornost svými vynikajícími schopnostmi. Nemějte strach je předvést v náležitém lesku a nebojte se, z vychloubání vás nikdo obviňovat nebude. Naopak, byla by škoda nechat si svůj talent pro sebe. Snažte se ho dokonale využít.
Horoskop na celý červenec najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)
Tento týden by se okolí mělo mít před vámi na pozoru. Budete totiž ve velice nedůtklivé bojovné náladě, připraveni zasáhnout svým útokem kohokoliv, kdo vám přijde do cesty. Snažte se ovládat a netrestejte své blízké za špatnou náladu. To je vaše věc.
Horoskop na celý červenec najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )
Láska vám zkříží pečlivě připravené plány a zamotá vám hlavu. Zmatenost vám vydrží celý týden a bude příčinou mnoha situací, na které byste raději zapomněli. Ale nebojte, zmatení smyslů nebude mít dlouhého trvání. Brzo naleznete ztracenou rovnováhu.
Horoskop na celý červenec najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)
Budete obdarováni. Nemusí se jednat přímo o hmotné dary, každopádně však půjde o něco velmi cenného. Myslete na to, co vám chtěl dárce říct. Mějte proto oči otevřené a čtěte mezi řádky. Můžete se tak dovědět mnoho zajímavých, překvapivých věcí.
Horoskop na celý červenec najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)
Čeká vás velký úspěch na poli zaměstnání. Však jste se na něj také tvrdě nadřeli a ocenění si opravdu zasloužíte. V okolí se mohou vyskytnout lidé, kteří si to nemyslí, těmi si však nenechte zkazit náladu. Oslavte svůj úspěch s přáteli a rodinou.
Horoskop na celý červenec najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)
Vaše vášnivá, neposedná, věčně rozevlátá povaha není prototypem rodinného charakteru. V této oblasti narazíte na zásadní zádrhel. Do závazků se totiž, na rozdíl od svého protějšku, opravdu nehrnete. Pohybujete se na tenkém ledě, jednejte opatrně.
Horoskop na celý červenec najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)
Odvedete skvělou práci, za kterou budete náležitě oceněni. Budete na sebe právem hrdí, nepřehánějte to však s vychloubáním. Máte sklon hřát se na výslunní o něco déle, než je zdrávo. Nezapomeňte na skromnost! Raději předveďte, že úspěch nebyl náhoda.
Horoskop na celý červenec najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)
Přesvědčíte se o své pravdě, což vám dodá pocit zadostiučinění a také pohladí ego. To vše je v pořádku. Vyhněte se však přílišnému chytrolínství. Všichni stejně vědí, že pravda je na vaší straně. Je tedy zbytečné a hloupé na to zvlášť upozorňovat.
Horoskop na celý červenec najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)
Potkáte novou lásku. Měli byste mít tento týden oči otevřené a nebát se chytit příležitost za pačesy. Ostych či zamlklost nejsou na místě. Naopak, snažte se být komunikativní a společenští. Samozřejmě, že nic se nemá přehánět. Přirozenost je hlavní!
Horoskop na celý červenec najdete ZDE 
 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.

 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:59
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat