Horoskop štěstí na následující rok pro každé znamení

Už jste připravení na rok 2021? Prozradíme vám, které měsíce v novém roce pro vaše znamení budou ty nejlepší!

Letošní rok byl plný výzev, takže už se těšíme na to, co nového přinese ten příští. A ačkoli nás budou jistě provázet i větší nebo menší obtíže, je dobré nezapomínat, že máme i dobré vyhlídky. A v těchto měsících to bude úplně nejlepší:

Vodnář

2021 bude váš rok. Díky tomu, že Jupiter a Saturn stojí po dlouhé době zase ve vašem znamení, zvýší to vaši kreativitu, posílí přátelství a budete se moci rozvinout. Šťastné měsíce jsou: únor, duben, červen a říjen.

Ryby

V polovině roku přejde Jupiter do znamení Ryb. To znamená, že se Rybám otevřou mnohé možnosti a šance. Kromě toho za sebou budete moci nechat všechno, co vás doteď drželo zpátky. V roce 2021 můžete využít svoji empatii, abyste pomohli přátelům z těžkostí. Šťastné měsíce budou: březen, květen, červenec, listopad.

Beran

Pro toto znamení bude nový rok plný i nových začátků – jak pracovních, tak soukromých. Bude načase uzavřít minulé konflikty a dívat se dopředu. Nejednejte ale unáhleně a raději si vyslechněte dobrou radu, než uděláte důležitá rozhodnutí. Štěstí budete mít: v únoru, dubnu, červenci a říjnu.

Býk

I když nejsou změny zrovna vašimi nejoblíbenějšími, bude rok 2021 pro vás výzvou je přijmout. Měli byste se osvobodit od všech starých zvyků a uvědomit si svoje přednosti. V novém roce budete mít mnoho pracovních příležitostí. Šťastné měsíce pro vás budou: leden, březen, květen, září.

Blíženci

I vy budete z vlivu Jupiteru a Saturnu profitovat. V novém roce se ještě zvětší vaše přání po silných spojeních. Dostane se vám hodně pozornosti a budete moci uskutečnit svoje vize. Měli byste si ale dát pozor na to, abyste se soustředili na to podstatné a příliš se neztratili. Šťastné pro vás jsou: únor, duben, červen, říjen.

Rak

Raci nový rok začnou s určitou nejistotou, což se ale začne od března zlepšovat a objeví nové zdroje energie. Protože si ale berete věci příliš osobně, soustřeďte se v roce 2021 více na rozvoj svojí osobnosti. Šťastné měsíce vás čekají v: březnu, červnu, červenci a listopadu.

Lev

Lvy čeká velmi uvolňující nový rok. To vás inspiruje k tomu stát se týmovým hráčem a prosadit obecně prospěšné projekty. Nový rok 2021 s sebou přinese také mnoho skupinových projektů a nová spojení. Šťastné měsíce budou: únor, duben, srpen a prosinec.

Panna

Pro Panny bude nový rok ve znamení sebeúcty. Tohle znamení s důrazem na perfekcionismus zjistí, jak důležité je zdraví pro úspěšný život. Pozice Jupitera a Saturnu posílí vaši inteligenci a důvtip.  Štěstí na vás čeká: v únoru, květnu, srpnu a prosinci.

Váha

V roce 2021 navážou Váhy nové sociální kontakty a posílí stará přátelství. I tohle vzdušné znamení profituje z postavení Jupiteru a Saturnu, proto bude nový rok soukromě i pracovně velmi úspěšný a opravdu šťastný. Šťastné měsíce jsou: únor, duben, červen, říjen.

Štír

V novém roce pro vás bude rodina a čas s ní strávený na prvním místě. Se členy rodiny budete trávit hodně času a svoji pozornost budete soustředit jen na ně. Ale i další vztahy byste si v nadcházejícím roce měli promyslet. A čeká vás i několik romantických překvapení. Šťastné měsíce budou: březen, květen, červenec, listopad.

Střelec

Rok 2021 pro vás bude plný dobrodružství, protože konstelace Jupiteru a Saturnu pozitivně ovlivni i vás. Budete se cítit až extrémně nabití energií a budete chtít nový rok skutečně prožít. Přesto si všechno důkladně promyslete a nelámejte věci zbytečně přes koleno. Šťastné měsíce pro vás budou: únor, duben, červenec, říjen.

Kozoroh

Rok 2021 vám přinese příležitost promyslet si svoji finanční situaci. Přese všechno si ale budete vědomi hodnoty důležitých zdrojů: času a energie. Nový rok bude pro Kozorohy perfektním rokem, aby přehodnotili, jestli žijí tak, jak chtějí nebo kam se mají jejich cesty ubírat. Šťastné měsíce čekají v: lednu, květnu, srpnu a prosinci.

 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat