Horoskop na týden od 24. do 30. září 2012 od naší astroložky Anny!

24.09.2012 | Zajímavosti

Kozorozi vyslechnou obavy známého a zjistí, že stejné pochybnosti hryzají v nitru i je. Panny se stanou cílem velice přitažlivé osoby. Lvi si tento týden užijí milostných eskapád opravdu dost. A co čeká další znamení?

Beran (21. 3.–20. 4.)
Díky party získáte možnost potkat mnoho zajímavých lidí. A tím pádem i potenciálních partnerů! Mějte proto oči dokořán a pečlivě prozkoumejte okolí. Byla by škoda prošvihnout ideální příležitost k navázání nových kontaktů. I kdyby jen přátelských.
Horoskop na celé září najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)
Zavzpomínáte na své milostné prohřešky, což ve vás vzbudí rozporuplné pocity. Na jednu stranu se budete cítit lehce provinile, nepopřete však, že na některé své eskapády vzpomínáte s láskou. Pravdou je, že teď už se s nimi tak jako tak musíte smířit.
Horoskop na celé září najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)
Najdete si čas na své staré kamarády. Společně si tak užijete velice příjemný čas naplněný nejen nostalgickým vzpomínáním na doby dávno minulé, ale také spoustou legrace. Navíc si naprosto skvěle popovídáte a proberete spoustu nejnovějších drbů.
Horoskop na celé září najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)
Podaří se vám oddálit důležité rozhodnutí. Otázka však je, zda je to pozitivní či negativní krok. To ale ukáže až čas. Faktem zůstává, že odsouváním nepříjemností na neurčito si od neklidného spánku nepomůžete. Spíše naopak. Postavte se osudu čelem!
Horoskop na celé září najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)
Tento týden si milostných eskapád užijete opravdu dost. Jen nezapomínejte na své závazky a povinnosti. Tento život by vás totiž mohl rychle zlákat a hrozí, že by vás připravil o kontakt s realitou. A to přece nechcete! Proto pozor na lákavé nabídky.
Horoskop na celé září najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )
Stanete se cílem velice přitažlivé osoby. Jediné, co musíte udělat, je překonat stud a zábrany. Koneckonců, jste to přece vy, kdo je nyní na koni. Vyhněte se laciným frázím a přehnanému projevování náklonnosti. Zachovejte svůj styl a nenucený šarm.
Horoskop na celé září najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)
Nabudete garance stálého příjmu, což vám dodá tolik potřebný pocit jistoty a také sebevědomí. Ale nic se nemá přehánět. Máte totiž sklon začít nyní přehnaně utrácet. Počítejte však s možnými nesnázemi v budoucnosti a buďte na ně raději připraveni.
Horoskop na celé září najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)
Konečně splníte staré sliby a dostojíte veškerým svým závazkům a povinnostem. Díky tomu vám nejenom spadne obrovský kámen ze srdce, ale také ukážete svému okolí, že je na vás opravdu spolehnutí. A to je důležité! Ostatní si vás budou více vážit.
Horoskop na celé září najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)
Při volbě budoucího partnera budete vybíraví. Ale pamatujte, že nic se nemá přehánět. Proto pozor, ať nakonec nepřeberete. Nejlepší a nejjednodušší řešení vám leží před nosem, jenom ho nevidíte. Snažte se číst mezi řádky a myslete o něco víc dopředu.
Horoskop na celé září najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)
Vyslechnete obavy známého a zjistíte, že stejné pochybnosti hryzají v nitru i vám. Ale nenechte se zmást! Je to jen dočasný pocit způsobený současnými okolnostmi. Ve skutečnosti nemáte, čeho se bát. Známému dobře poradíte. Jen jestli vás poslechne.
Horoskop na celé září najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)
Připravte se na větší nápor práce, který vás pořádně vyčerpá. Ale všechno má i svoji kladnou stránku! Na konci týdne budete mít vyřešeno spoustu restů a povinností. Díky tomu si budete moci pořádně oddechnout a víkend si užijete s klidnou myslí.
Horoskop na celé září najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)
Úspěch vám doslova spadne do klína. Na to si však moc nezvykejte. Pravdou totiž je, že to není vaše zásluha a na náhody nelze spoléhat věčně. Teď se proto soustřeďte hlavně na to, abyste svoji vzácnou příležitost využili opravdu do poslední kapky.
Horoskop na celé září najdete ZDE 
 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.

 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:21
33 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:10

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat