Horoskop na červen: vztahy, sex, peníze a rodina

28.05.2010 | Zajímavosti

Červen bude pro většinu znamení zamilovaným měsícem. Berani se stanou hotovými svůdníky, Býci si vyjasní nedorozumění v partnerských vztazích a Kozorozi vzkřísí uvadající lásku. Pracovní úspěchy čekají zrozence ve znamení Panny, Vah a Štírů.

Beran ( 21.3. - 20.4. )
Láska a sex
Prvních čtrnáct dnů v červnu můžete mít pocit, že je váš partner příliš přecitlivělý. Na rozumné argumenty bude reagovat netečně. Vaše síla přijde od 14. června, kdy Venuše vstupuje do znamení Lva. Naplánujte svádění až na druhou polovinu tohoto měsíce.
Finance a kariéra
Vaše kariéra byla v minulých měsících posílena planetou Mars, která vám tento měsíc stále ještě pomáhá. Bohužel už jen do 7. června. Pak se její přízeň usměje spíše na zemská znamení. Dodělejte proto veškeré resty už začátkem tohoto měsíce. Později se povinnosti budou ze stolu sklízet pomaleji.    

Výklad k oblasti Domov a rodina najdete ZDE

Býk
( 21.4. - 21.5. )
Láska a sex
Venuše je do 14. června ve znamení Raka odkud vás příznivě ozařuje v mileneckých otázkách. Jste primárně stvořeni pro lásku, a tak se jí v prvních čtrnácti dnech měsíce června nebraňte. Ti z Býků, kteří jsou nadáni tvůrčím přístupem k práci, mají nyní zelenou. Můžete se zajímat o partnera, který je zcela jiný než vy, a přesto dojde k romantické souhře.
Finance a kariéra
Finance u vás byly dlouhodobě ohrožovány dravějšími jedinci, kteří měli dobré konstelace díky průbojnému Marsu ve Lvu. V tomto měsíci se konečně dočkáváte skvělé změny pozice. Do 10. června se pokuste být diplomatičtí vyjednávači. Po zbytek měsíce ale přitvrďte ve svých nárocích, bude vám vyhověno.
   
Výklad k oblasti Domov a rodina najdete ZDE

Blíženci ( 22.5. - 21.6. )
Láska a sex
Od 10. do 25. června budete velice upovídaní. Ti z vás, kteří bývají jindy skoupí na slovo, se nyní rozpovídají do rozměrů televizních moderátorů. Je ideální doba vyříkat si veškerá nedorozumění ohledně nevěry. Své myšlenky i nápady budete projevovat s lehkostí, partner vám konečně jasně porozumí. A pochopí skrz vaše slova, jak moc si vašeho vztahu stále ceníte.
Finance a kariéra
Vaše pracovní aktivita se od 7. června bude nenápadně zpomalovat. Nedávejte si za vinu vlastní lenost. Je přeci přirozené, že jedno období pracujeme o překot a pak zase musíme nabrat trochu dechu. Do 7. se pokuste vše podstatné stihnout a dodělat. Tento měsíc vám přeje Merkur v komunikační rovině. Běžně jste nadaní řečníci, ale nyní se stáváte i úspěšnými diplomaty, kteří si partnery a kolegy získávají na svou stranu lusknutím prstu.

Výklad k oblasti Domov a rodina najdete ZDE

Rak ( 22.6. - 22.7. )
Láska a sex
Do 13. června jste v přízni samotné Venuše. Ta se nachází ve vašem znamení Raka, kde pozitivním způsobem ovlivňuje vztahy v rodině, plodnost žen a chování dětí. V prvních čtrnácti dnech měsíce je ideální doba pro posílení pocitu lásky mezi dvěma partnery, kdy jeden z nich je Rak. Sexuální výkonnost mužů se v této době velice zvyšuje, přesto bude takový muž věrný, avšak druhá polovina června je laděna už více záletnicky.    
Finance a kariéra
Již jste nedoufali, ale nyní je zde dlouho očekávaná přízeň láskyplné a materialistické Venuše. A navíc také silný vliv kariérního Marsu. V tento a příští měsíc dosáhnete (za přispění své pracovitosti) konečně vysněného cíle. Po dlouhé době budete v klidu a pocítíte dobré domácí zázemí. Otázky kolem financí, dluhů, rodiny a dětí se začnou od 7. dávat do pohybu.
     
Výklad k oblasti Domov a rodina najdete ZDE

Máte problém, který chce probrat s astrologem nebo kartářem? Obraťte se s dotazem na naše poradce!

Lev ( 23.7. - 22.8. )
Láska a sex
Do 7. června se pokuste využít poslední blahodárný vliv planety Mars, která již několikátý měsíc příznivě ozařuje váš milostný život. Druhý týden v červnu vstupuje do znamení Panny, kde vás bude nutit sestoupit z romantických výšin a zajímat se o detaily běžného života.  
Finance a kariéra
Mezi 10. až 25. červnem se díky Merkuru začnou dávat do pohybu veškeré aktivity spojené s komunikací. Lidé budou obecně více upovídaní. Nejlépe si povedou Blíženci, kterým Merkur dává zelenou. Od 7. vaše aktivita klesá, ale využijte přízeň v oblastech intelektu, učte se novým poznatkům, cestujte, studujte a nebojte se ani počítačů. Je dobrý čas pro vyřízení kopců úředních povinností a pro komunikaci se zkostnatělou byrokracií.
     
Výklad k oblasti Domov a rodina najdete ZDE  

Panna ( 23.8. - 22.9. )
Láska a sex
Milé Panny, v uplynulých dvou letech si užíváte dusivého vlivu Saturnu. Nyní je poslední éra, kdy se tento zloduch může ještě malinko připomínat. První týden v červnu ještě vesmír pomáhá Lvům, ale od 7. června se můžete začít radovat - vaše chvíle konečně přišla. Začnete se cítit silní a konečně potřebně sebevědomí. Do 14. června vám přeje Venuše v budování stabilní lásky.   
Finance a kariéra
Vaše práce byla usilovná, dva roky dřete na úkor svého volného času. Vlastně skoro žádný nemáte. Nyní se od 7. června dočkáváte splnění svých ambicí. Nepolevujte a projevte se jako člověk, který ví, že předběhl ostatní. Pro finanční transakce si vyhraďte čas mezi 7. až 14. červnem.

Výklad k oblasti Domov a rodina najdete ZDE

Váhy ( 23.9. - 23.10. )
Láska a sex
Váhy se stejně jako Lvi a ohnivá znamení dlouhodobě radovaly z přízně Marsu. Zvykly jste si na vzájemnou pomoc s vašimi přáteli. Elán vám za podpory vašich nejbližších vydrží zhruba do 7. června. Pak bude situace vyžadovat, abyste se spoléhali jen na vlastní schopnosti. Pozor, abyste nebyli zklamáni protějškem, když na vás přestane mít čas.    
Finance a kariéra
Vaše pracovní schopnosti se poslední dobou viditelně vyladily, do 7. června byste se za přízně Marsu mohli pokusit dodělat všechna rozpracovaná díla. Mezi 10. až 25. si naplánujte důležitá jednání a veřejné projevy. Úřední listiny vám půjdou také od ruky.
     
Výklad k oblasti Domov a rodina najdete ZDE  

Štír ( 24.10. - 22.11. )
Láska a sex
Jste už několikátý měsíc v dost náročném pracovním kole. Tato honička by měla konečně skončit 7. června, kdy Mars vstupuje ze znamení Lva do znamení Panny. Váš protějšek už měl pocit, že o něj ztrácíte zájem. Od 7. do 14. června máte ideální týden na to, abyste ho mohli hýčkat. Ke konci měsíce od 25. se zlepší i komunikace. Osamocení Štíři se tento měsíc mohou snadněji seznámit.    
Finance a kariéra
Nyní vám házely klacky pod nohy podnikaví Lvi. Od 7. června jim končí jejich silná éra a lidé jako vy dostávají na pracovním trhu šanci místo nich. Červen bude vyžadovat práci přesnou, bude se klást důraz na dodržování pravidel a svou zahraje i vaše dochvilnost. Do 10. června nepodepisujte žádné dokumenty ani smlouvy. Pojistky a finanční dohody raději uzavřete až ke konci  měsíce od 25.
     
Výklad k oblasti Domov a rodina najdete ZDE

Potřebujete podrobnější výklad? Sledujte denní a týdenní horoskopy na Bety.cz

Střelec ( 23.11. - 21.12. )
Láska a sex
Protějšek vás poslední dva měsíce považuje za svou životní výhru. Vy jste stále okouzlující, plní elánu, daří se vám i pracovně a své cíle plníte ukázkově rychle. Vysvětlete svému miláčkovi, že tento stav nebude trvat na věky. Od 7. června začnete mít méně trpělivosti a můžete se občas cítit unaveně. Pokud na pokles energie vaše okolí připravíte, vyvarujete se především malého partnerova rozčarování.    
Finance a kariéra
Pokud se vám podaří dodělat všechnu rozpracovanou práci do 7. června, budou vaše finance po zbytek měsíce veleúspěšné. V nedávné době jste měli plno cílů, tak na ně první týden nezapomeňte a pracujte s plnou parou. Zbytek měsíce už budete pod větším drobnohledem šéfa nebo svých klientů a bude se na vás vyžadovat rutinní přístup. Uran s Jupiterem vás obdaří pokrokovými nápady, které vás mohou proslavit v širším měřítku.
     
Výklad k oblasti Domov a rodina najdete ZDE   

Kozoroh ( 22.12. - 20.1. )
Láska a sex
Do 14. června se Venuše - planeta lásky - pohybuje znamením Raka, proto se nemusíte bát, že by vás partner už nemiloval. Bude toužit po každé volné chvilce strávené s vámi. Zapomeňte proto na neustálý spěch a věnujte se mu. Venuše vzkřísí vaší lásku nejpozději do 14. června. Pro zálety a milostná dobrodružství je určena druhá půlka měsíce.    
Finance a kariéra
Vaše kariéra je od 7. června opět pod ochranou Marse, který vás stejně jako ostatní zemská znamení uvádí do pracovního tempa. Od 10. se můžete cítit přepracovaní kvůli návalu drobných záležitostí. Nechte některé povinnosti svému pracovnímu partnerovi. Nebojte se ztratit plný vliv nad svým dílem. Důvěřujte kolegovi, co slíbil, také splní.
     
Výklad k oblasti Domov a rodina najdete ZDE   

Vodnář ( 21.1. - 20.2. )
Láska a sex
Váš protějšek už dlouho zlobí. Naštěstí jste nevšedně tolerantní člověk. Jste obdařeni i značným životním nadhledem, tak si pěkně v tichosti čekáte, až se partner opět dostane nohama na zem. Mezi 7. a 14. červnem přijde vaše chvíle, kdy si budete vzájemně vrkat do ouška. Zbytek měsíce udělejte miláčkovi radost a pozvěte několik přátel na rodinnou sešlost. Nic nezkazíte ani koupí lístků do divadla.    
Finance a kariéra
Tento měsíc je příhodný pro zadání nových cílů. Od 7. vám hvězdy přejí. Budou na vás ale vyžadovat přesnost a puntičkářství. Vy jste od přírody bohém, a tak se pokuste být alespoň trochu konzervativní. Od 14. vám přijde do cesty výhodná smlouva, podepište jí a důvěřujte člověku, který s návrhem přišel.
     
Výklad k oblasti Domov a rodina najdete ZDE   

Ryby ( 21.2. - 20.3. )
Láska a sex
Váš partner měl náročné pracovní období, proto jste si připadali odstrčení. Od 7. června se mu však konečně podaří prorazit na výsluní a přestane do noci vysedávat u notebooku. Nyní si konečně oddechne a začne sklízet ovoce své dvouměsíční práce. Dobrou zprávou je, že si několik dnů vyhradí jen a jen pro vás.    
Finance a kariéra
Vaší povinností je zajišťovat dobrou náladu partnerovi, který by se bez vašeho úsměvu stále kabonil. Vydělá toho sice dost pro oba, ale vy mu do 14. června ukážete, že jste samostatní, a že jeho rady do života zase tolik nepotřebujete. Partnerovi se výjimečně daří, a tak je čas začít se starat i o společné blaho.
     
Výklad k oblasti Domov a rodina najdete ZDE  

Chcete vědět, co dalšího pro vás hvězdy na červen přichystaly?  Více vám prozradí astroložka Magdalena, která pro vás horoskop na červen připravila.

S pomocí astrologie vám pomohu najít lásku vhodného partnera, nebo úspěšné zaměstnání. Díky Tarotovým kartám vám zase zodpovím otázky z oblasti nevěry, těhotenství a financí. Prozradím vám také, zda jste v rodině propojeni karmickými uzly. S velkou úspěšností léčím i deprese odvedením převtělených duší.

Specializuji se především na partnerské vztahy, děti, rodinu, povolání a finance. Svěřte mi své problémy a trápení, společně je vyřešíme! Obraťte se na mě na tel.: 906 70 50 30 ! Astroložka Magdalena






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat