Všechno, co děláte, ovlivňují vaše minulé životy. Nevěříte?

08.05.2010 | Zajímavosti

Všichni ten pocit známe. Přitahuje nás nějaké období nebo země a netušíme proč. Přesto nás sužuje palčivá touha vypravit se tam. Ať už je to starověký Egypt nebo rytířské dvory, marně bychom pátrali v hlavě po vysvětlení této přitažlivosti. Něco nám našeptává odpověď, co když jsme tam kdysi žili?

Přestože vzpomínky na minulé životy nám za normálních okolností zůstávají skryté, v životě se občas objeví situace, které zahrají na tu správnou strunu a probudí v nás ozvěnu dávno zašlých časů!

Jak se do minulých životů dostat?

Informace o minulých životech má v sobě uložené každý z nás, jde jen o to, jak se k nim dostat. Řešením může být hypnóza. Je potřeba pečlivě vybírat, komu se svěříme do rukou. Necitlivé otázky zaslechnuté v hlubokém transu by totiž mohly na naší psychice napáchat nenapravitelné škody! Dějiny ukrývají nejednu temnou kapitolu a mnohé stránky jsou popsány krví a pohnutými lidskými osudy. Není vyloučeno, že v těchto dávno zavřených knihách našich minulých osudů jsou smutné, traumatické, tragické a bolestivé kapitoly, na které bychom jen neradi vzpomínali.

Je potřeba být opatrný

Pokud má terapeut citlivý přístup, může nám pátrání v minulých životech velmi pomoci. Právě tam se často ukrývají příčiny našich dnešních psychických i fyzických potíží. Pokud máte nějaký opravdu těžce vysvětlitelný problém, jehož kořeny marně hledáte v dětství nebo v rodině, pak by to mohl být právě váš případ!

Lidé se potkávají pořád dokola

Práce s minulými životy – takzvaná regresní terapie – často pomáhá i k rozřešení napjatých mezilidských vztahů. Lidé, kteří si byli blízcí v dávné minulosti se často opět potkávají ve svých dalších životech! Jejich osudy jsou nerozlučně provázané v dobrém i ve zlém! Pokud máte s někým ze svých nejbližších z neznámé příčiny odjakživa špatný vztah, je možné, že jste před mnoha staletími byli úhlavní nepřátelé – teď máte za úkol odčinit to a najít si k sobě cestu!

Ani s vaším životním partnerem se nejspíš nevidíte poprvé – možná jste již společně vychovali spoustu dětí anebo jste si prožili tragickou lásku! Váš vztah v minulosti však mohl být i jiného druhu – pokud byl například jeden z vás rodičem a druhý jeho dítětem, bude se to projevovat i na podobě vašeho dnešního vztahu! Pohlaví člověka zůstává často stejné přes několik životů, ale může se i měnit. Jak jste na tom vy, to vám napoví vaše podvědomí!

K poodhalení pravdy o vašich dávných životech však nemusíte nutně navštěvovat hypnoterapeuta! Mnohdy postačí povolit uzdu intuici a povšimnout si zvláštností, které vás od dětství provázejí. Přitahoval vás odjakživa antický svět? Máte třeba indiánské nebo keltské črty obličeje, přestože se ve vaší rodině nevyskytují? Fascinuje vás nějaký příběh z historie? A co vaše oblíbená muzika a filmy? Podívejte se i na vaše koníčky. To všechno vám pomůže objevit fascinující a neuvěřitelné příběhy, které nepatří do knih, ale do vašeho vlastního života!

Článek "Všechno, co děláte, ovlivňují vaše minulé životy. Nevěříte?" si pro vás připravila naše astroložka Anna

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.


Láskyplně a diskrétně odpovím citlivé dotazy, na které se mě ptáte. Nesděluji však informace, které by žádný z nás vědět neměl, ani neříkám záležitosti, na které se klient přímo neptá. Věřím, že mohu každému z vás pomoci vést lepší a kvalitnější život. Těším se na vás na tel.: 906 70 50 30. Vaše Astroložka Anna






Celkem 2 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Brokolicová omeleta

(23 hlasů)

Vanilkové vafle

(40 hlasů)

Snídaňové muffiny

(12 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

69 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:18
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:14
45 Příspěvků
Poslední příspěvek 5:28

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat