Naučte se odhalit budoucnost pomocí kyvadla

23.05.2010 | Zajímavosti

Kyvadlo je snad nejjednodušší věšteckou pomůckou, která má navíc fascinující schopnost jasně a spolehlivě odpovědět na naše otázky "Ano" nebo "Ne". Máte přijmout pozvání na schůzku? Dostanete vysněnou práci? Ohrožuje vás skrytá nemoc? Kyvadlo vám odpoví!

Jak takové kyvadlo vlastně vypadá?

V obchodech s drahými kameny a čarodějnickými pomůckami můžeme koupit krásná kyvadla z křišťálu nebo jiného magického kamene pověšeného na řetízku. Pokud jej nemáme, stejnou službu nám poskytne podomácku vyrobené kyvadélko. Není to vůbec složité! Stačí pověsit prstýnek, přívěsek nebo něco podobného na nit o délce přibližně patnáct až dvacet centimetrů. A máme všechno, co k věštění potřebujeme!

S kyvadlem se musíme nejdříve domluvit

Než se však pustíme do kladení otázek, je dobré naši magickou pomůcku očistit od negativních energií – poslouží nám k tomu proud vody nebo kouř z očistných bylin. Kyvadlo vezmeme mezi palec a ukazováček té ruky, kterou píšeme. Základní pohyby kyvadla jsou dva – může opisovat buď malé kroužky, nebo se pohybovat po přímce tam a zpátky. Domluvíme se s kyvadlem, který z těchto pohybů znamená "Ano" a který "Ne". K tomu nám může pomoct tabulka, položená pod kyvadlem, na kterou si jednotlivé pohyby a jejich významy vyznačíme. Další pohyby ještě mohou signalizovat odpovědi "Možná" nebo "Nevím". Pak už můžeme začít pokládat naše otázky!

TIP Bety: Pokud chcete originální kyvadlo, můžete si jej koupit například na www.kyvadla.cz

Otázky musí být přesné

Stejně, jako u jiných způsobů věštění je velmi důležité, jak otázku formulujeme. Pokud chceme přesné odpovědi, musí být i naše otázky přesné! Nestačí se zeptat třeba: "Bude zítra pršet?", lepší je říct "Bude zítra odpoledne v Praze pršet?" Klademe jednoduché a přesné otázky, na které lze odpovědět jenom kladně nebo záporně. Právě ve schopnosti odpovědět na tyto otázky spočívá obrovské kouzlo kyvadla! Po vyslovení otázky je důležité vyčistit si mysl a neuvažovat nad tím, kterou odpověď bychom si nejvíce přáli, abychom kyvadlo neovlivnili!

Odkud tyto odpovědi přicházejí?

To není snadné přesně určit! Při věštění dbáme na to, abychom prsty ani trošku nehýbali, a necháme kyvadlo, ať se pohybuje samo a bez našeho přičinění. Přesto však naše podvědomí má schopnost pomocí téměř nepostřehnutelných pohybů svalů kyvadlo rozhýbat. V některých případech tak přicházejí odpovědi z našeho nejhlubšího podvědomí anebo od našeho "Vyššího Já", které zná odpovědi na množství otázek, jež za normálních okolností vůbec netušíme! Ale není tomu vždy tak – kolem nás se pohybuje nesčetné množství nehmotných bytostí, které mohou pohyb kyvadla ovlivnit. Zprostředkují nám tak poznání z vyšších sfér, ale pozor – mohou si z nás dělat i legraci! Když si na to ale dáme pozor a věnujeme pozornost ochranným opatřením, bude kyvadlo našim věrným společníkem a dobrým rádcem.

Článek "Naučte se odhalit budoucnost pomocí kyvadla" si pro vás připravila naše astroložka Anna

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.


Láskyplně a diskrétně odpovím citlivé dotazy, na které se mě ptáte. Nesděluji však informace, které by žádný z nás vědět neměl, ani neříkám záležitosti, na které se klient přímo neptá. Věřím, že mohu každému z vás pomoci vést lepší a kvalitnější život. Těším se na vás na tel.: 906 70 50 30. Vaše Astroložka Anna






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta se sýrem

(8 hlasů)

Vanilkové vafle

(40 hlasů)

Houby se sazeným vejcem

(22 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat