Otestujte si čistotu hotelového pokoje

Štěnice, plíseň a špína – podívejme se pravdě do očí, protože tohle všechno se v hotelovém pokoji může ukrývat. Chcete vědět, jak čistý je váš pokoj ve skutečnosti?

Když jedete na dovolenou, samozřejmě chcete, aby bylo všechno perfektní. Jídlo, poloha a hlavně ubytování! Hororové představy s neuklizeným pokojem, špatně umytou koupelnou, špinavým ložním prádlem a plísní na stěnách nechce v reálném světě zažít nikdo. Ale takovou katastrofu naštěstí poznáme na první pohled.

Bohužel se ale nedostatečná hygiena příliš často schovává za závěsy, skříně nebo pod matrace. Nebo jsou tak malé, že je na první pohled nepoznáte – jako třeba štěnice. Patříte k lidem, kteří rádi vědí, do čeho jdou? Pak si zkontrolujte těchto pět míst.

Dlaždičky v koupelně

Udělejte jednoduchý dotykový test. Jsou dlaždičky „ulepené“? To znamená, že úklidový personál používá k omytí jen proud vody, ale už žádný čisticí prostředek nebo houbičku.

Štětka na toaletu

Poklad se často ukrývá právě ve stojanu. A objeví se bohužel až když štětku potřebujete použít. Nejlepší je proto ji zkontrolovat hned po příjezdu a eventuálně si stěžovat.

Koš na odpadky

Uklízí se i pod odpadkovým košem? Lajdácký personál totiž utírá jenom kolem něj. A to by se v dobrém hotelu stávat rozhodně nemělo.

Matrace

Ano, abyste zjistili stav matrace, musíte z ní sundat prostěradlo. Ale práce navíc stojí za to, protože pak zjistíte, v jaké kondici skutečně je. Jsou na ní fleky, nebo dokonce hmyz? Tak to ani náhodou!

Závěsy

Pokud pohnete závěsy na jiné místo, zjistíte, jak pečlivě se v pokoji uklízí. Protože pokud je úklid jen „zevrubný“, pak se na některá místa lehce zapomene. Ale jako platící host máte rozhodně právo na kompletní úklid pokoje.

Zdroj: názory autora, healthline.com







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat