Slavné ženy, kterým se podařilo zhubnout neuvěřitelné množství kilogramů

Shodit pět či deset kilo? Úspěch jako hrom. Ale co když je to mnohonásobně více? Pro někoho nemožný cíl, pro tyto celebrity „brnkačka“!

Problémy s váhou nemají jen „obyčejní“ lidé, ale i známé osobnosti. Dost možná jsou na tom ještě hůř, protože zatímco vaše kila navíc hodnotí jen Marie z účtárny, nadváhu celebrit nevybíravě kritizují média po celém světě. Je sice pravda, že hollywoodským ikonám hubnutí usnadňují ti nejlepší fitness trenéři, výživoví poradci i osobní kuchaři, ale nebýt silné vůle, všechno by přišlo nazmar. Které slavné ženy ji vážně mají a s tělesným tukem se popraly opravdu statečně? Před těmito klobouk dolů!

Adele je doslova k nepoznání

Když britská zpěvačka a skladatelka Adele nedávno potkala svého fanouška, který chválil její vizáž, svěřila mu, že shodila více než 45 kilo. To později v rozhovoru pro jistý lifestylový magazín potvrdila i osobní trenérka této hvězdy, kterou je Camila Goodis. „Když se vzdáte zpracovaných potravin a sycených nápojů, zlepší to váš život. Pak už stačí jen pravidelné cvičení,“ uvedla fitness poradkyně. Že by to vážně bylo takhle jednoduché?

Rebel Wilson do toho šla po hlavě

Skoro o polovinu své původní velikosti se „zmenšila“ i australská herečka a spisovatelka Rebel Wilson, kterou známe ze snímků Ženy sobě nebo Jak porodit a nezbláznit se. Ta už loni na sociálních sítích avizovala, že hodlá udělat zásadní změny, jež zapadnou do zdravého životního stylu. A ono to zabralo! Ale lehké to nebylo – blondýnka se v posilovně potila sedm dní v týdnu a intervalové tréninky vysoké intenzity jí dávaly trochu zabrat.

Na Janet Jackson se podepsalo těhotenství

Častá příčina nadváhy? No jistě, těhotenství. A své o tom ví i americká zpěvačka a tanečnice Janet Jackson, která se po porodu nadbytečných tukových faldíků nemohla zbavit. Oslovila tedy vyhlášenou trenérku Paulettu Sybliss, která jí sestavila speciální sportovní program. Teď už snědá kráska zase obléká své staré kalhoty, protože je lehčí o 35 kilogramů.

Zdroj: womenshealthmag.com, wikipedia.org







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Hruškové lívanečky

(29 hlasů)

Vaječná frittata se slaninou

(19 hlasů)

Snídaně z lásky

(38 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat