Únorové děti jsou vzácní jako jednorožci

Také jste se narodili v únoru? Pak máme dobrou zprávu: Patříte k nejvzácnějším druhům na světě!

Lidé narození v únoru jsou jako jednorožci, nejvzácnější mezi vzácnými a vítězové v kruhu zvěrokruhu. Proč?

Jste vzácní

No, to s jednorožci bylo možná trochu přehnané. Ve skutečnosti se však skutečně v únoru narodí méně lidí než v kterémkoli jiném měsíci roku (1). To je částečně způsobeno tím, že i v přestupných letech má únor méně dní než ostatní měsíce a na druhé straně za to může také sezona dovolených. Možná by se v únoru rodilo více lidí, kdyby se dovolené plánovaly už na květen. Ale to nevadí, díky tomu se můžete cítit alespoň trochu zvláštní.

Žádné jiné znamení není tak tvořivé

Ať už jste zasněná Ryba nebo ambiciózní Vodnář, jste super kreativní. Obě znamení zvěrokruhu jsou velmi originální, zvláštní a intenzivní. Proto si s vámi děti vždycky rády hrály a dnes se zaměstnavatelé spoléhají na vaše originální nápady.

Únorové děti umějí odpočívat

Děti narozené v únoru umějí odpočívat a uvolnit se, ale i jako dospělí jsou velmi vyrovnaní. To má pravděpodobně co do činění s hladinami serotoninu a dopaminu v určitých fázích vývoje. Proč? Na tom ve skutečnosti nezáleží, jste prostě velmi vyrovnaní.

Úspěch máte prakticky jistý

Možná to má co do činění s vaší klidnou povahou, že jste také mimořádně úspěšní. No, platí to tedy i pro všechny ostatní zimní děti, ale protože únorové děti nezávidí, jste šťastní za všechny, kteří si to v životě uměli zařídit stejně.

Mnoho skvělých umělců má narozeniny právě v únoru

Ať už Erich Kästner, Kurt Cobain nebo Chopin... v únoru se narodilo mnoho skvělých umělců, a to nemůže být náhoda. Z nějakého důvodu je váš pravý mozkový lalok obzvláště dominantní a právě to z vás dělá velké básníky, malíře a skladatele (2). Ok, někteří vystavují „jen“ na Instagramu, nebo vystupují jako malíři stěn školky, ale je to jedno – umění je zkrátka umění.

Zdroj: názory autora, (1) https://www.ons.gov.uk/peoplepopulationandcommunity/birthsdeathsandmarriages/livebirths/articles/howpopularisyourbirthday/2015-12-18, (2) https://www.astrology-zodiac-signs.com/compatibility/aquarius-pisces/, https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3181995/







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Domácí granola

(2 hlasů)

Omeleta s jarní cibulkou

(31 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat