Komentáře k článku

Sally 03.04.2013

To je trapný , za vtipný název dát lepší známku , nebo za blbě držitelnou láhev dát horší ..?? To je trapný autor asi nepřemýšlel o tom že lidem jde o kvalitu .. :-O

Radim 14.01.2012

ještě se nestalo aby mi nechutnál hame kečup, ale i tak preferuji spíše heinz protože mi vždy chutná navíc má to dobré výhody to mít v plastu kvůli rozbití, váhy a dobrému dávkováni na talíř a podobně. Nemám proti tomu nic a už vůbec že bych to dál jinde než tam kde to chci to je můj názor...

Michal 23.10.2011

Mě docela zklamalo Vaše hodnocení jemného kečupu od Hamé. Evidentně to musel být zkažený kus, protože v kečupech na našem trhu je to jeden z nejchutnějších a zároveň s dobrou cenou.

Anonym123 22.10.2011

nemůžu pochopit jak se někomu může povýst dostat kečup heinz na své oblečení...je mi 9 a mamka mi kupuje kečup heinz pořád a ani jednou se mi nepodařilo stříknout ten kečup heinz jinam než na talíř tam kam jsem chtěl.k tomu kečupu kepuč davate znamku 1 jen kuli přiblblému názvu protože prej se to dětem špatně vyslovuje...nechci nic řikat ale ja to slovo kečup vyslovuju uplne v pohodě heinz a známka 2 jen kvůli člověkovi který neumí manipulovat s ůplně normálním ,,stříkáním do talíře´´? uvědomte si že to ten heinz udělal dobře když u ostatních kečupů čekáme hodinu než to s tý skleněný lahve steče do toho talíře?když to teče šíleně pomalu tak do toho začneme bouchat a ono toho tam vyteče šíleně moc. heinz navíc dobře chutná sami jste to psali. a taky nejvíc,záleží na chuti a ne o tom jestli umite manipulovat s plastovou lahví.

santini 12.02.2011

No, kromě toho, že neumíte používat silikonový uzávěr Heinz kečupu, jste také neuvěřitelně přitroublé. Tvrdíte-li, že je skvělé udělat naschvál špatný název jen proto, že se slovo kečup dětem blbě vyslovuje, to je fakt prasárna. To už by se mohly vyrábět jogulty, prodávat tšešničky a kdoví co ještě. Taky na své dítě šišlete?

MaeWar 22.10.2010

K tomu Heinz kecupu - ta manipulace.. no to byl jednoznacne problem osoby, ktera ten kecup pouzivala. Staci trochu premejslet a kdyz nebudete chtit tak vam nikdy nikam neukapne ani trocha kecupu a dostanete ho jen tam kam budete chtit. Jedina vyjimka je kdyz je prazdnej a jsou tam jen zbytky.. ale to uz se stejne musi vyhodit. Doporucuju zacit tim, ze kecup budete skladovat v poloze zobrazeny na obrazku.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat