Komentáře k článku

MaeWar 22.10.2010

K tomu Heinz kecupu - ta manipulace.. no to byl jednoznacne problem osoby, ktera ten kecup pouzivala. Staci trochu premejslet a kdyz nebudete chtit tak vam nikdy nikam neukapne ani trocha kecupu a dostanete ho jen tam kam budete chtit. Jedina vyjimka je kdyz je prazdnej a jsou tam jen zbytky.. ale to uz se stejne musi vyhodit. Doporucuju zacit tim, ze kecup budete skladovat v poloze zobrazeny na obrazku.

santini 12.02.2011

No, kromě toho, že neumíte používat silikonový uzávěr Heinz kečupu, jste také neuvěřitelně přitroublé. Tvrdíte-li, že je skvělé udělat naschvál špatný název jen proto, že se slovo kečup dětem blbě vyslovuje, to je fakt prasárna. To už by se mohly vyrábět jogulty, prodávat tšešničky a kdoví co ještě. Taky na své dítě šišlete?

Anonym123 22.10.2011

nemůžu pochopit jak se někomu může povýst dostat kečup heinz na své oblečení...je mi 9 a mamka mi kupuje kečup heinz pořád a ani jednou se mi nepodařilo stříknout ten kečup heinz jinam než na talíř tam kam jsem chtěl.k tomu kečupu kepuč davate znamku 1 jen kuli přiblblému názvu protože prej se to dětem špatně vyslovuje...nechci nic řikat ale ja to slovo kečup vyslovuju uplne v pohodě heinz a známka 2 jen kvůli člověkovi který neumí manipulovat s ůplně normálním ,,stříkáním do talíře´´? uvědomte si že to ten heinz udělal dobře když u ostatních kečupů čekáme hodinu než to s tý skleněný lahve steče do toho talíře?když to teče šíleně pomalu tak do toho začneme bouchat a ono toho tam vyteče šíleně moc. heinz navíc dobře chutná sami jste to psali. a taky nejvíc,záleží na chuti a ne o tom jestli umite manipulovat s plastovou lahví.

Michal 23.10.2011

Mě docela zklamalo Vaše hodnocení jemného kečupu od Hamé. Evidentně to musel být zkažený kus, protože v kečupech na našem trhu je to jeden z nejchutnějších a zároveň s dobrou cenou.

Radim 14.01.2012

ještě se nestalo aby mi nechutnál hame kečup, ale i tak preferuji spíše heinz protože mi vždy chutná navíc má to dobré výhody to mít v plastu kvůli rozbití, váhy a dobrému dávkováni na talíř a podobně. Nemám proti tomu nic a už vůbec že bych to dál jinde než tam kde to chci to je můj názor...

Sally 03.04.2013

To je trapný , za vtipný název dát lepší známku , nebo za blbě držitelnou láhev dát horší ..?? To je trapný autor asi nepřemýšlel o tom že lidem jde o kvalitu .. :-O

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat