Čistka sociálních sítí od nepotřebných přátel

Někteří lidé nám prostě nedělají nic dobrého – dokonce ani na sociálních sítích. Vykopněte zabijáky nálady ze svého seznamu přátel a budete se cítit lépe!

I když my jsme na sociálních sítích rádi a užíváme si nahlížet do životů přátel, existuje několik typů přátel, kteří se nám lezou na nervy. Jistě, bez několika typů mimo hlavní proud by byl Facebook nebo Instagram docela nudný. Ale určitě byste se měli nad takovými „přáteli“ zamyslet –a pokud vás jejich příspěvky a komentáře spíše rozčilují, odstraňte je ze seznamu přátel – nebo je alespoň na čas skryjte (1).

Věčný stěžovatel

Ať už je to uprchlická krize, pomalí důchodci u pokladny nebo fotbalový klub, který opět prohrál: věčný stěžovatel nikdy nezmešká příležitost řádně jim dát za uši. Svým nenávistným projevem vám ale pravidelně kazí náladu. Stejně s ním nemáte moc společného? Pak přátelství ukončete a udělejte si ze sociálních sítí trochu slunečnější místo.

Předvádění za každou cenu

Zveřejňuje ne jednu, ale deset pozérských fotografií z Malediv, hrdě ukazuje své nové auto a skvělou kabelku za 40 000 tisíc (i s cenou!). Pod každým příspěvkem je něco jako: "A co vy?" Asi je na čase si na tu otázku opravdu odpovědět – a vymazat ji/ho ze seznamu přátel!

Neustále záhadný

"Život je tak zlý ..., "Jsou lidé, kteří se tak neuvěřitelně mýlí ...", nebo "Pošlete dobrou zprávu ještě dnes..." Cože? Nikdo ani netuší, o čem ten člověk vlastně mluví. Pan Záhadný se snaží všemi prostředky upoutat pozornost. A vášnivě rád dává používá tři tečky na konci věty. Jeho cílem je dosáhnout alespoň u jedné osoby otázky "Co se děje?" Záleží jen na vás, jestli budete hrát hru podle jeho pravidel.

Kritik

Bez ohledu na to, co zveřejňujeme, Kritik vždy přidá něco navrch. A nevybírá si k tomu slova mírně, ale opravdu ostře! Rád vidí věci jinak – už jen z principu, znepřátelí si kohokoliv kritikou jakéhokoliv tématu. Upřímně řečeno –  nemáte lepší věci na práci?

Osoby, co musejí oznámit všechno

Má díru v zubu, jde na záchod, čistí koupelnu ... oznamuje zkrátka všechno, co se v jeho životě přihodí! To asi ani vědět nemusíme. Jeho příspěvky vždy způsobí, že se za něj stydíte. A to určitě na dobré náladě nepřidá…

Zdroj: názory autora, (1) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7663674/







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

20 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:54
9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat