Nejmužnější a nejvíc sexy je desetidenní strniště. Nic víc, nic míň!

Holobrádci, muži se strništěm nebo vousáči? Ženám se sice líbí všechny tři typy úpravy obličeje u mužů, jasně ale vítězí strniště a krátký vous. Muži s kratším porostem na obličeji jsou výrazně víc sexy než holobrádci a také o něco přitažlivější než pánové s dlouhým vousem. Jsou vnímáni také jako mužnější a lepší otcové.

Australští psychologové profesor Rob C Brooks a doktor Barnaby Dixson z University of New South Wales se zabývali tím, jak ženy vnímají muže s různou úpravou obličeje. Zajímalo je přitom, jak ženy hodnotí přitažlivost, rodičovské schopnosti, zdraví a mužnost mužů podle jejich porostu na tváři.

A výsledky byly poněkud překvapující. Nejméně sexy a mužné jsou hodnoceny tváře hladce oholené. Jak vousy rostou a přibývá jich, ženy hodnotí mužnost, atraktivitu, sexuální vitalitu, zdravotní stav a rodičovské schopnosti více body.

Pánové s vousem se stávají mužnějšími, sexuálně atraktivnějšími, jsou považováni za zdravější a také za lepší otce.

Ale má to jeden háček. Tohle platí jen asi do délky vousů desetidenního strniště. Tehdy dosahuje mužská atraktivita maxima, pak začne zase pozvolna klesat,“ tvrdí Brooks a Dixson.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat