Horoskop na červenec: letní lásky, dovolená, rodina a peníze

01.07.2010 | Zajímavosti

Blíženci by se neměli pouštět do velkých projektů. Červenec je ideální měsíc pro splnění snů všech jedinců narozených ve znamení Panny. Láska a vášeň Vah vyprchá a přesune se do péče o rodinu. Štírům se konečně pracovně v posledních dvou měsících začíná viditelně dařit lépe. Tento pozitivní stav má zásadní vliv i na jejich milostné výkony. A co předpověděly hvězdy dalším znamením na měsíc červenec?

Beran ( 21.3. - 20.4. )
Láska a sex
Beranům narozeným těsně po přelomu Ryb a Berana se bude od 28. května a po celý červen dařit bořit staré postoje. Váš intelektuální obzor se začne rozšiřovat. V práci se díky Marsu v Panně momentálně příliš neprosadíte, ale partner na vás docení vaše nové názory a chuť se vzdělávat. Okouzlíte například zájmem o náboženství. Kariéru na čas hodíte za hlavu. Jupiter vám bude přát v netradičních vztazích s idealisticky zaměřenými lidmi.
Finance a kariéra
Díky přízni dvou planet - Jupitera a Uranu z vás roste nový jedinec. Navenek pracujete stále stejně, ale v hlavě se vám začínají rodit nové netradiční postupy. Možná objevíte obor, ve kterém ještě nikdo nepodnikal a vy správně tušíte, že můžete přijít s novinkou. Zatím je vše v rovině nápadů a vizí.

Výklad k oblasti Domov a rodina najdete ZDE

Býk
( 21.4. - 21.5. )
Láska a sex
Venuše, která vévodí vašemu znamení se nachází do 10. července ve znamení Lva. To pro vás sice není úplně spřízněné znamení, ale pokud jí využijete k flirtování a krátkodobému okouzlování, jednorázově se vám zadaří. Od 10. července počítejte s tím, že milenecká avantýra ztratí na kouzlu a vy dáte přednost trochu zemitějšímu partnerovi.
Finance a kariéra
Riskování je Vaše slabost, ale od 10. července by vám netradiční a nejištěné transakce mohly také jednou vyjít. Mars vám po celý měsíc (do 29.) konečně přeje, neodpočívejte příliš a uvědomte si, že nyní prožíváte čas velkých šancí. Přidejte k přízni hvězd trochu vlastního úsilí a váš majetek se zase o něco málo příjemně rozroste. Nebojte se investovat a zakládat dlouhodobá spoření.
   
Výklad k oblasti Domov a rodina najdete ZDE

Blíženci ( 22.5. - 21.6. )
Láska a sex
Do 9. července nebudete schopni logicky myslet. Vaše vědomí bude hodně zastřené potřebami vašich blízkých. Berte to z té lepší stránky, asi se učíte naslouchat a mlčet. Dozvíte se spoustu pikantností a o vás toho obecně prosákne málo. Od 9. do 27. vám Venuše přeje v lásce, obzvláště v té nemravné. V tuto dobu vám přijde vhod, že jste se naučili držet jazyk za zuby.
Finance a kariéra
V tomto měsíci se raději nepouštějte do velkých projektů. Hrozí vám ve větší míře hádky a nedorozumění. Vaši kolegové a nadřízení vás budou chtít zatlačit do úředních kolonek. Vy se pokusíte přirozeně vzpírat, svoboda je pro vás víc než byrokratický výmysl, ale možná by vám přeci jenom neuškodilo, udělat si trochu pořádek na pracovním stole. Při úklidu si dobře pročistíte hlavu a šéfa navenek zaujmete svou spořádaností dle hesla: vlk se nažral a koza zůstala celá. 26. července opravdu pracujte do zemdlení, předejdete tak nedorozumění a podvodu.

Výklad k oblasti Domov a rodina najdete ZDE

Rak ( 22.6. - 22.7. )
Láska a sex
V lásce budete stát poněkud v pozadí až do 10. července. 11. 7. se ve vašem znamení odehraje důležitá konstelace. Slunce s Lunou se dostávají k sobě a vytvoří zatmění, které u vás může způsobit enormní lítostivost a citové výlevy. Sluneční energie vás oslabí a u některých jedinců vyvolá hysterii. Tento den můžete přijít o svou lásku. Přesto vám po zbytek měsíce přeje Venuše v Panně. Ta prospěje cudnosti hlavně u manželských párů. 
Finance a kariéra
V nedávné době se dařilo vašim kolegům a vy ne a ne prorazit. V červnu se karta obrátila a přízeň hvězd vám trvá stále. Samozřejmě nyní ovoce sklízí ti Raci, kteří v uplynulých měsících zaseli a nenechali se odradit nepřízní a věřili v návratnost svých snach. 11. dejte přednost rozumovým úvahám, jinak hrozí ztráty všeho druhu. 16. naopak nezapomeňte na svou intuici a citovost, budete mít tendence chovat se chladně. Osmělte se v tento den prodiskutovat své finanční plány s partnerkou či parterem.
     
Výklad k oblasti Domov a rodina najdete ZDE

Máte problém, který chce probrat s astrologem nebo kartářem? Obraťte se s dotazem na naše poradce!

Lev ( 23.7. - 22.8. )
Láska a sex
Celé jaro jste stáli pod přízní Marse ve Lvu. Ten vám usnadňoval život na všech frontách jen do 7.června. Minulý měsíc jste si teprve uvědomili kolik velkých obchodů a plánů jste rozjeli. A z úleku jste se ještě nevzpamatovali. Oporu a pevnou půdu pod nohama vám nyní poskytne partner. Do 10. července vám přeje sexuálně laděná Venuše, obdaří vás zvláštním naivním fluidem. Partnera překvapí, že si umíte všímat i malých zdánlivě nepodstatných věcí. Nezadaní se mohou do 10. seznámit.
Finance a kariéra
Kariéru jste bravurně rozjeli na jaře, kdy vám přál Mars ve Lvu. Nyní nastala další fáze, ve které se máte zaměřit na doladění spousty detailů, především v administrativní a ekonomické oblasti. Dokonce můžete mít pocit, že jste okolnostmi nuceni stát se úředníkem. Nebojte, jde pouze o zkoušku, jestli umíte sestoupit z piedestalu velkých činů, a zda zvládnete i rutinní každodenní povinnosti.
     
Výklad k oblasti Domov a rodina najdete ZDE  

Panna ( 23.8. - 22.9. )
Láska a sex
Tento měsíc je ideální pro splnění snů všech jedinců narozených v Panně. Mars prochází od 7. června do 30. července vaším znamením. Stáváte se úspěšnými v práci a od 10. července také v milostném životě. Můžete být konečně spokojení sami se sebou! Dokonce jste také rozhodní! Jedině takto si připadáte přitažliví pro opačné pohlaví.
Finance a kariéra
Vaše kariéra je po dvou letech na vzestupu. Stejně jako minulý měsíc jste v přízni Marse. Váš vnitřní motor je dech beroucí. Jste ve svém živlu a vše se vám daří. Kolem 16. by mohlo dojít k velkému nedorozumění ohledně financí. Zůstanete nad věcí a všechny udivíte rychlým a efektivním řešením. Poslední týden v červenci může dojít k neprůhlednému zacházení s financemi vašich pracovních kolegů. Dejte najevo svou nelibost a pro jistotu si před nimi právně ošetřete své obchody.

Výklad k oblasti Domov a rodina najdete ZDE

Váhy ( 23.9. - 23.10. )
Láska a sex
Do 9. července vám přeje planeta krásných bytostí - Venuše. Pohybuje se ve znamení Lva, které je k vám spřízněné. Venuše ve Lvu vám umožní zazářit ve společnosti vlivných lidí. Budete plní elánu a svádět jen pohledem vám bude připadat snadné. 10. Venuše doputuje do Panny, vaše vášeň trochu vyprchá a láska se přesune do péče o rodinu. Po celý měsíc vás bude dráždit partner svými velkorysými utopickými plány.
Finance a kariéra
Vaše finanční situace není ideální jen proto, že se neumíte uskrovnit. Jste na tom podobně jako vaši kamarádi ze znamení Lva. Kupujete kvalitní zboží a to něco stojí. Partner by si přál drahou dovolenou, ale není třeba mu vyhovět. Do 9. se vám podaří získat kvalitní zákazníky. Pak se příjmy trochu zastaví, ale nezahálejte. Přeje vám upovídaný Merkur, a tak se nebojte vystupovat trochu mediálním způsobem. Uvědomte si, co o sobě říkáte, brzy se tyto informace rozšíří mezi vaše kolegy a zákazníky. Rychlost ústní reklamy (ale i drbů) mezi známými nepodceňujte.
     
Výklad k oblasti Domov a rodina najdete ZDE  

Štír ( 24.10. - 22.11. )
Láska a sex
Pracovně se vám konečně v posledních dvou měsících začíná viditelně dařit lépe. Tento pozitivní stav má zásadní vliv i na vaše milostné výkony. Od 10. července překonáte také nenávist k personě, která vás v červnu ošklivě podráždila. Partnerství doma by nemělo skřípat, není důvodu. Otázky věrnosti nyní nemusíte přetřásat kolem dokola. Věřte slovům svého miláčka. 30. a 31. července se pokuste mlčet jako hrob, předejdete tak ošklivé hádce.
Finance a kariéra
Po finanční stránce se vám začalo dařit už minulý měsíc. Nepolevujte a pokuste se pracovat v plném tempu i nadále. Mars v Panně přeje precizní práci, a proto se konečně dostáváte na výsluní. Pokud je váš obor technicky laděný, budou vás klienti považovat za specialistu svého oboru. Největší úspěchy (i když ne závratné ve financích) budou sklízet učitelé a lékaři.
     
Výklad k oblasti Domov a rodina najdete ZDE

Potřebujete podrobnější výklad? Sledujte denní a týdenní horoskopy na Bety.cz

Střelec ( 23.11. - 21.12. )
Láska a sex
V lásce se vám poštěstí získat srdce i té nejzklamanější a nejuzavřenější bytosti. Nečekejte vůbec na nic a vrhněte se hned z kraje měsíce do víru vášní a svádění. Od 10. přechází Venuše do cudného znamení Panny, kde vám způsobí, že začnete teoreticky rozebírat, co jste v uplynulých dnech prožili. A tím románek a okouzlení skončí, láska totiž nesnese logické myšlení, natož analýzu. 
Finance a kariéra
Od 9. do 27. července se vám začíná rojit v hlavě spousta nových nápadů. Máte smělé plány, ale energie k úplnému uskutečnění těchto vizí vám chybí. Je to tím, že Mars potřebný k realizaci vašich snů ještě vězí v úzkoprsé Panně. Čeká vás prokousat se úředními předpisy a spoustou administrativních detailů. Příští měsíc vám již bude přát a spolu s vlivem beraní síly vám umožní dotáhnout do konce vše, co jste právě vymysleli. Vždy říkáte, že podstatnější je mít nápad, a máte jednoznačně pravdu.
     
Výklad k oblasti Domov a rodina najdete ZDE   

Kozoroh ( 22.12. - 20.1. )
Láska a sex
Do 22. července se daří převážně vašemu partnerovi. Dovolte mu, aby se mohl vyjádřit, první týden v červenci bude totiž konečně povídavý. 11. vás překvapí náhlým mlčením. Bude v sobě dusit emoční přetlak a pláč. Půjde o složitou situaci, ve které ho nesmíte odbýt. Obejměte ho a dejte najevo, jak jste pyšní na jeho úspěchy. Povídání o vašich starostech nechte takticky na jiný den.
Finance a kariéra
Celý měsíc budete pracovat s klidem v duši. Nic vás už nemůže překvapit. Všechny těžkosti jste si již prožili v minulých měsících. Finance se hrnou a vy jste v absolutním klidu, protože to takto bylo v plánu. Nehýříte, ale pracujete dál a až poslední týden v červenci se zastavíte. Kolem 30. přijde náhlá změna, půjde o nespravedlnost většího ražení. Situaci jen pozorujte, nejednejte, tlačením na pilu, byste momentálně více pokazili. Radujte se z dotažené práce a z finančních výsledků. Jen vy Kozorozi jste schopni si hned naložit další povinnosti a nedat tělu odpočinek.
     
Výklad k oblasti Domov a rodina najdete ZDE   

Vodnář ( 21.1. - 20.2. )
Láska a sex
Prvních deset dnů července přejí hvězdy vašemu miláčkovi. Nechte ho nebo jí, aby vás sváděl. Vaší originalitu v navazování hovoru asi nedocení, protějšek totiž vnímá jen sebe. Vede dlouhé monology a vy si připadáte jako páté kolo u vozu. Od 11. se situace mění ve váš prospěch. Kolem 20. si hlídejte svou přebujelou fantazii. Zřejmě zatoužíte po nereálné partnerce nebo nedostupném partnerovi. Obecně je tento měsíc stejně jako již červen ideální pro lásku. Váš miláček už není tak ponořen do svého zaměstnání a konečně vás začíná vnímat.
Finance a kariéra
Po kariérní stránce vám začínají kamarádi závidět. Ještě nedávno jste neměli dobrou pozici a pořád jste si stěžovali. Ale spravedlnost se dobelhala i k vám a slavíte první úspěchy. Kolem 20. července se ještě ozvou staří nepřátele, kteří se vás pokusí přivést o peníze. Od 9. nezapomínejte investovat do reklamy. Konec měsíce přeje studiu nových poznatků.
     
Výklad k oblasti Domov a rodina najdete ZDE   

Ryby ( 21.2. - 20.3. )
Láska a sex
Milé Ryby, dostáváte se do neřešitelných kleští kvůli možnému prozrazení vašeho tajného zamilování. Kolem 9. července byste se neměli pouštět do ničeho, co je nemravné. Zhruba po 10ti dnech by došlo k vyzrazení vašich poměrů. Celý měsíc je k vám nepříznivě postavený bojovný Mars v Panně. Doma se můžete cítit ohrožené, a tak není divu, že chcete odplout jinam, kde se nekřičí. Neunáhlujte se, minulý měsíc jste si přeci s partnerem vrkali doma do ouška. Od 11. vám Venuše říká, abyste na lásku nahlíželi více racionálně. Pravděpodobně se stejně necháte okouzlit krátkodobým přeludem.  
Finance a kariéra
Vaše kariéra je trochu brzděná partnerem. Ten má nyní velké lokty a vám je tím protivný. Jenže vaše domácnost jeho výdělek potřebuje. Nepohrdejte penězi a pokuste se také přinést něco málo do rodinného rozpočtu. Ekonomicky statné Ryby by si měly dát pozor kolem 10. a 20. července na podvody a nečestné jednání kolegů. Ale obecně jste v příznivém období. Vaše plány dokončíte do posledního puntíku. Pokoušejte se jednat více jasně, vše opakujte klidně dvakrát, aby nedošlo k obvyklým nedorozuměním, obzvláště ve zmíněných dvou termínech.
     
Výklad k oblasti Domov a rodina najdete ZDE  

Chcete vědět, co dalšího pro vás hvězdy na červen přichystaly?  Více vám prozradí astroložka Magdalena, která pro vás horoskop na červen připravila.

S pomocí astrologie vám pomohu najít lásku vhodného partnera, nebo úspěšné zaměstnání. Díky Tarotovým kartám vám zase zodpovím otázky z oblasti nevěry, těhotenství a financí. Prozradím vám také, zda jste v rodině propojeni karmickými uzly. S velkou úspěšností léčím i deprese odvedením převtělených duší.

Specializuji se především na partnerské vztahy, děti, rodinu, povolání a finance. Svěřte mi své problémy a trápení, společně je vyřešíme! Obraťte se na mě na tel.: 906 70 50 30 ! Astroložka Magdalena






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Brokolicové karbanátky

(1 hlasů)

Čočka na kyselo

(3 hlasů)

Pečený losos s chřestem

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

69 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:18
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:14
45 Příspěvků
Poslední příspěvek 5:28

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat