Nejčastěji jsou podváděny bohaté ženy

19.08.2010 | Zajímavosti

Bohaté a dobře vydělávající ženy by měly být na pozoru. Jsou totiž nejčastěji podváděné, a to zvláště tehdy, když jejich choť naopak vydělává velmi málo a nechává se vydržovat.

Čím větší rozdíl mezi platem manželky a manžela je, tím větší je riziko, že dotyčný pán bude svou úspěšnou ženušku podvádět.

Nejhorší situace je pak u mužů, kteří zůstávají doma a jejichž ženy pracují a živí rodinu. Tady je riziko podvádění pětkrát vyšší než u mužů, kteří pracují, vydělávají hodně a živí svou ženu. Podle všeho je u mužů živených ženami oslabena hrdost a snaží se ji vyrovnávat vyšším počtem milenek.

Nejmenší riziko podvádění hrozí v případě vyrovnaných platů u obou manželů, nejvyšší, když vydělává žena více než muž, ale na pozoru by se měly mít také ženy, jejichž muži vydělávají o mnoho víc peněz než ony.

„Na jednom konci spektra, u mužů vydělávajících méně peněz než jejich partnerky, je ohrožena jejich pohlavní identita, protože je narušeno tradiční vnímání mužů jako živitelů rodiny. Na druhém konci, muži, kteří vydělávají o mnoho víc než jejich partnerky, mívají povolání, které jim nabízí více možností pro podvádění, třeba protože pracují déle, cestují a mají více možností, jak si podvádění zajistit,“ tvrdí Christin Munschová z Cornell University v New Yorku.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat