Víte, co považují muži na ženách nejvíce sexy? Poprsí!

26.08.2010 | Zajímavosti

Začínáte cvičit, a nevíte na jakou část se zaměřit? Pánové prý u žen preferují poprsí, dámy břicho, a to i jiných žen.

Společnost Holmes Place, přední mezinárodní řetězec fitness a wellness klubů, uspořádala jedinečnou anketu. Měla odhalit, kterou část lidského těla považují Češi za nejatraktivnější.

Podle hlasování byly za nejatraktivnější části ženského těla zvoleny:
prsa (30 % hlasů),
zadek (26 %) a
břicho (20 %).

Mužské tělo:
břicho (32 %),
hruď (27 %) a
zadek (18 %).

Ankety se zúčastnilo téměř 6 500 osob (6 493).

Podle výsledků ankety vyšlo najevo, že muži i ženy nejsou ani v této otázce jednotní. Hlasování mužů o ženách dopadlo stejně jako celkové výsledky, zvítězila tedy prsa, za kterými se umístil zadek a břicho. Ovšem ženy samy na sobě považují za nejatraktivnější břicho, následně zadek a teprve pak prsa. Hlasování žen o mužích i mužů o mužích dopadlo stejně jako celkové výsledky.

O Holmes Place

Společnost Holmes Place je s více než 80 kluby, 250 000 členy a 25 lety zkušeností jedním z největších provozovatelů fitness a wellness center na světě. Kromě České republiky provozuje kluby také v Německu, Rakousku, Švýcarsku, Francii, Španělsku, Portugalsku, Polsku, Řecku a Izraeli. Svým klientům nabízí nejen služby fitness, spa a relaxace, ale především osobní přístup a klubovou atmosféru.

V České republice provozuje společnost Holmes Place čtyři kluby. Kluby Holmes Place Energy se nacházejí na Černém Mostě a na Smíchově, Holmes Place Premium v OC Nový Smíchov a v Karlíně.

Chcete mít i vy božské tělo? Začněte cvičit. Informace, více informací o společnosti Holmes Place naleznete na www.holmesplace.cz.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Rizoto

(1 hlasů)

Rajská omáčka

(1 hlasů)

Brokolicové karbanátky

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat