Muži vs. ženy: Kdo má větší soucit s nemocným partnerem. Budete v šoku!

Není třeba dlouze spekulovat o tom, zda větší utrpení při obyčejné infekci dýchacích cest prožívají muži, nebo naopak ženy. Rýmička je smrtelnou chorobou tzv. silnějšího pohlaví. Ale ačkoli pánové skutečně symptomy chřipky a nachlazení snášejí hůře, jsou to oni, kdo jsou naopak mnohem soucitnější se svými partnerkami.

Tedy tvrdí to průzkum farmaceutické společnosti vyrábějící lék Nurofen. Jenže. Co vlastně tento průzkum odhaluje? Výsledky totiž říkají, že muži mají větší trpělivost se svými partnerkami, vydrží jejich sténání a nářek devatenáct hodin v průměru. Zatímco ženy mají trpělivost s nachlazeným mužem jen šestnáct hodin v průměru. Podle autorů výzkumu jsou tedy muži soucitnější.

Ale. Pokud vezmeme v potaz závěry jiných lékařských studií, tedy že stejná a tatáž choroba vyvolává u muže mnohem více sténání, skuhrání a nářku, zatímco ženy snášejí bolest a nepříjemné symptomy tiše a neventilují je tolik navenek, pak je jasné, že muži vydrží s tichou ženou devatenáct hodin, zatímco žena s ufňukaným mužem jen šestnáct. A výsledky rázem dostanou úplně jiný význam.

Společnost vyrábějící lék Nurofen vyzpovídala dva tisíce osob. Z průzkumu kupříkladu také vyplývá, že čtyřicet procent mužů přehrává své symptomy jen proto, aby se jim ženy více věnovaly a pečovaly o ně.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vejce s bylinkovou solí

(26 hlasů)

Ovesná kaše přes noc

(1 hlasů)

Tousty k snídani

(41 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat