Komentáře k článku

Jaryn 13.10.2017

To je jednoduchý - prostě nežerte a je to...máte pak jistotu,že umřete zdravý.

Čeněk Kasík 13.10.2017

Podle těchto blábolů nebudeme jíst skoro nic. Nevěřte tomu, jsou to blbosti. Udržet si zdravý životní styl neznamená přestat jíst většinu toho, co jsme jedli doposud. Stačí omezit sladkosti, jíst více zeleniny, ovoce a ořechů a hlavně se začít více hýbat.

Gita 13.10.2017

Myslím,že to má něco do sebe. Před rokem jsem vysadila mouku a sladkosti. Nejenom, že jsem zhubla, ale i míň mi bolí klouby. Takže za mě, všeho moc škodí,ale v rozumné míře pomáhá.

jura 13.10.2017

To jsou návody jako Babicova kuchařka!??? když ne tohle, tak zkuste tohle:-)

anna 13.10.2017

Souhlasím, že rádoby odborné články píše kdekdo. Je to naprostý nesmysl, to se můžeme vrátit na stromy a živit se kořínkama. Na druhou stranu, když se najdou ti, co se nechají ovlivnit, jejich volba.Jen tím umožňují těmto pisálkům v psaní nesmyslů pokračovat a některé lidi oblbovat. Je doba internetu a něco se napsat každý den musí.............

omg 13.10.2017

Takový blbosti. Ach jo, ani to nemá cenu číst.

Věrka omg 13.10.2017

Úplně souhlasím s Vámi. Tady radí každý, kdo si neumí vydělat užitečnou prací. Někteří autoři by si měli zopakovat češtinu ze základní školy, stačí skloňování z 1.stupně, jestli školu nedochodili.

Mirek 13.10.2017

Sport v mládí = bolesti v stáři. A rozumy - co dostal za ten čánek, ten . . . . ?

Vaclav Druhý 13.10.2017

Hlavně že je to na cigaretách. Na cukr to nikdo nedá.

Bohumil Nechojdoma 13.10.2017

Ve svých 66 letech jsem úplně zrušil příjem salámů, párků, buřtů a podobných rádoby uzenin*9*. Raději si upeču vepřový bůček a pak si i studený ukrajuji třeba k chlebu;-). A co takhle ovar třeba z vepřového ramínka či kolene? To si potom klouby libují!!!!!!!!!!!!!!! Potažmo si dejte chleba ze sádlem a cibulí, přidávám že i topinky s česnekem jsou výborné!!! Hlavně nikam moc necpěte sůl!! Vraťme se k jídlům staročeským a bude nám lépe!!!!!!

Fous 13.10.2017

To zas zaperlil nějaký "chytrák".To si mám dávat ke guláši oříšky?Nebo k řízku mrkev?Peču na takový rady

Bobeš 13.10.2017

když jsem vyřadil vše podle této rady, tak mi zbylo už jen jedno.....Pivo

Karolinus 13.10.2017

;-)Tak to jsem se zas zasmál nad univerzálností rad. Celý článek je psán pro roboty. V prvé řadě byste měli zjistit jaký jste metabolický typ a podle toho zařídit svůj jídelníček.

Petula 13.10.2017

Stačí se retušovat nasvícení světel tam barva a jsou hezká stehna a střídat partnery a soudit se o děti. Je to jak tyto nádherné silikonové vyretušované nalíčené herečky modelky a máte možnost se s nimi setkat je jsou samý pupec bedár.Všude jim tikají biologické hodiny porodí za tři týdny už mají hlídání a jsou po večírcích a samé dekolty ,vykukující kalhotky prodejné zboží pro hokejisty a fotbalisty zlatokopky.

joža Petula 13.10.2017

Stačí se retušovat nasvícení světel tam barva a jsou hezká stehna a střídat partnery a soudit se o děti. Je to jak tyto nádherné silikonové vyretušované nalíčené herečky modelky a máte možnost se s nimi setkat je jsou samý pupec bedár.Všude jim tikají biologické hodiny porodí za tři týdny už mají hlídání a jsou po večírcích a samé dekolty ,vykukující kalhotky prodejné zboží pro hokejisty a fotbalisty zlatokopky.

maca joža 13.10.2017

Co mají s tím cukrem společného jožo?

Jana Cermákova joža 13.10.2017

Mate naprostou pravdu, Je to utopie.

Milan Jana Cermákova 14.10.2017

Je to pravda v televizi jen kdo má jaký dekolt ,kde vykoukly kalhotky, kdo se s kým soudí. Tady to samé i když všemu se věřit nedá.

Jiří maca 14.10.2017

;-) no jo osobnosti vlasy prodlouží,botox,silikony vizážisti,stylisté škoda mluviti.

Jana Petula 14.10.2017

Máte pravdu ale taky někteří jsou po operacích.

Květa Petula 14.10.2017

znám takové.

Martin 13.10.2017

Jak to tak čtu tak mě z toho vychází stejně nejlépe paleo strava. Ani jsem si to neuvědomil,ale mě kolena po přechodu na paleo opravdu přestala bolet.

Jirka_26 13.10.2017

Cukrovka II. typu není cukrovkou v pravém slova smyslu, ale špatný metabolismus tuků, milej zlatej. Máte zalepené buněčné membrány odpadními tuky, kterými je většina rostlinných olejů. Inzulín vám sice slinivka tvoří, ale játra ho nepustí do oběhu, protože by stejně cukr z krve do buněk nedostal... A chybí vám omega 3 mastné kyseliny. Na II. typ cukrovky pomáhá zhubnout na rozumné BMI, vysadit všechny rostlinné oleje kromě panenských olivového a kokosového, k nim sádlo a máslo. A pak lněný olej (nevařit, užívat po lžičkách) nebo rozemletá lněná semínka, případně jiné zdroje, jako rybí tuk nebo takové ty bobule, prodávají je v lékárně. Za rok by mělo být po "cukrovce".

Jirka_26 13.10.2017

Eliminace solaninu z brambor - brambory vařit s kmínem a kmín přidávat do polévek, i když v nich brambory nejsou. Na klouby je snad nejhorší mléko, protože vápník v něm obsažený se nevstřebává do kostí, ale zanáší kloubní pouzdra. A když bolí klouby, chce to důkladně vyčistit ledviny a hlavně hodně pít, aby se nashromážděné soli z kloubů vyplavily. Tím začněte jako první. Moje vlastní zkušenost s klouby je, že potřebují také dodávat co, Voříšku? No? No přece kolagen!!! :-) Hajzlovské lékárny zdražily Colafit 9x, takže bych je v tom moc nepodporoval a spíš praktikoval papu dle našich dědů - vařená vepřová nebo hovězí kolena, všechny ty šlachy a chřupky rozmixovat a dostat do sebe, ono se to špatně rozkousává. Pokud už jsou kloubní pouzdra hyn, dobře funguje Celadrin Extra. A vůbec první věc, kterou je třeba udělat, je odkyselit tělo. Pokud se tělo neodkyselí, nic většinou nefunguje. Tedy silně omezit cukr všech typů, nejlépe na nulu, vysadit mléko a mléčné výrobky a bumbat nějaký čaj na odkyselení, používám Čaj bylináře Odkyselení, našel jsem ho v Globusu. Počítejte s tím, že jedno balení čaje stačit nebude, většinou dávám lidem 4 a ještě to někdy bývá málo.

Mia 13.10.2017

Zbylo vůbec něco k jídlu? Když se nesmí žádné oleje, budu maso dusit a smažit na ořechách? Nic jiného místo toho nezbylo. Takové rady se vůbec nedají použít, to by člověk ,musel úplně přestat jíst. Nelže jíst jen ořechy a avokádo a toho se ani nedá nasytit. Hloupé rady!

Jirka_26 Mia 13.10.2017

Smaží a dusí se na sádle, což je z tohoto pohledu nejzdravější tuk. Kromě toho maso upravené tepelně nad 100°C je vždy rizikové.

george Jirka_26 13.10.2017

Ty jsi teda chytrolín - Tys musel radit Hitlerovi

Simona 13.10.2017

Osobně bych spíše uvítala, kdyby Kris v článku uvedla souhrn všech potravin, které jsou povoleny. Jistě by to bylo prospěšnější a hlavně daleko rychlejší.

Mia Simona 13.10.2017

nebylo by co napsat, jen asi ořechy a avokádo. 5x denně celý život

SIMONA Mia 13.10.2017

Mia: při tvém komentáři, mě napadla (alternativně nezdravá, občas až příliš fanatická…) H.Houdová, ta by to jistě zvládla bez sebemenších problémů…Já se budu držet raději zlaté střední cesty: Všeho s mírou…*11*

Fr. Brousek 12.10.2017

Pěkná blbost, tenhle článek. Asi jako s kojením v padesátých letech. Věřím svému instinktu a ne zřejmě narychlo sesmolenému textu.

Květoš 12.10.2017

Jak to v jednom obrázku komentuje Dlabáček: "Nejzdravější je umřít".

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat