Power Plate Pro6 posouvá hranice cvičení

Nový model vibračního posilovacího stroje představila včera společnost Power Plate. Vysoce efektivní nástroj pro komplexní posílení celého těla, nese název Power Plate pro6.

Jedná se o první stroj vůbec, který díky integrované technologii proMOTION™ kombinuje dvě prověřené cvičební metody: lanový odpor (cable resistance) a vibrační trénink. Technologie proMOTION™ je založena na velmi pevných vectranových lanech, která přenášejí až 80 procent vibrací vysoké frekvence přímo do svalů horní části těla, tedy do svalů na pažích, trupu, zádech a ramenou. Jelikož lze délku vectranových lan, která jsou zakončena ergonomickou rukojetí, protáhnout na více než dva metry, nabízí pro6™ více než 200 různých cvičení – statických i dynamických, na vibrační plošině nebo mimo ni. Power Plate pro6™ zajistí maximální posílení celého těla za pouhých 30 minut. Díky vibrační technologii Power Plate dochází k zapojení  většího procenta svalových vláken (až o 30%) a k aktivaci hlubokých svalových struktur, které normálním resistenčním tréninkem nelze moc zapojit.

Tváří Power Plate pro6 se stala akrobatická lyžařka Nikola Sudová. Díky špičkovým vlastnostem  těchto strojů si cvičení na Power Plate oblíbili též další sportovní hvězdy, jakými jsou např.  Dominik Hašek, veslařské duo sestry Jitka a Lenka Antošovi, Rafael Nadal a pilot F1 Rubens Barrichello. Kouzlo Power Plate objevila i baletka, sólistka Národního divadla, Adéla Pollertová.

TIP Bety: Nechte se hýčkat i na podzim. Ve Spa & Beauty Clinic klubu Holmes Place Premium Anděl






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Želví maso

(2 hlasů)

Čočková polévka

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:08
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 8:38
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat