Čokoládová vs. ovocná tyčinka: Která u vás bodovala?

Nejlepší mlsání je zdravé mlsání. A to vám přináší tyčinka Natural Balance od Oriflame. Zdravá a vyvážená svačinka, která si najde místo v každé kabelce. A jak si naše testerky pochutnaly?

Značku Oriflame znáte jistě především jako dekorativní kosmetiku, ale také mají celou řadu potravinových doplňků pro zdravý životní styl.

Vybrali jsme 70 testerek, které měli tu možnost ochutnat hned dvě příchutě proteinových tyčinek Natural Balance - čokoládovou a ovocnou. Hodnocení braly velmi vážně a začaly rovnou od obalu: „Proteinové tyčinky mají krásný luxusní obal, který nabádá ke koupi a ochutnání,“ hodnotí testerka snany.

Obě příchutě jsou podle testerek rozhodně lákavé: „Tyčinky jsou super, ovocná mi přišla sladší, ale mám ráda hodně sladké, takže mi to nevadilo, jako doping energie fakt super, a do kabelky pro případ hladu fakt doporučuji, určitě si je ještě koupím,“ napsala v hodnocení Mac9. K jejímu hodnocení se přidává i testerka Kača Kabilová: „Musím říct, že i přesto, že jsem se více těšila na ovocnou příchuť, tak čokoládová je luxusní. Voní a chutná po hořké čokoládě, takže spolehlivě zažene chuť na sladké, ale není přeslazená.“ Pozadu s hodnocením nezůstali ani muži: „Jednoduše řečeno jsou tyto tyčinky velmi chutné, jak čokoládové, tak ovocné. Přímo se rozplývají na jazyku, nestačí sníst jednu!“ dodává testující PetrStruzka.

Tyčinky Natural Balance nejsou jenom na mlsání, ale také vás na několik hodin zasytí, ideálně jako zdravá svačinka: „Tyčinka je přes vykazovanou nízkou kalorickou hodnotu dostatečně sytá. Ideální svačinka na výlet nebo do fitka,“ pochvaluje si testerka Mirandela a k ní se přidává i testerka Lucia 83: „Má prostě super chuť a parádně zasytí, když zrovna pospícháte a nemáte čas se s něčím crcat“.

Pokud zrovna držíte dietu a chcete zhubnout nějaké to kilo, tak tohle mlsání je povoleno! „Tyčinky jím po porodu jako doplněk stravy. Nyní jsem 11. den po porodu a na svou původní váhu mi chybí už jen 1,5 kg. Věřím, že je to i zásluhou tyčinek, které mi dodají potřebné množství živin a energie, když nemám zrovna čas se normálně najíst,“ hodnotí spokojená testerka Bibinka2208.

K hodnocení se přidávají i nevybrané testerky, které to natolik oslovilo a tyčinku si prostě musely jít koupit „Po tomto hodnocení mi to nedalo a skočila si ji i já koupit. Zaujala mě ovocná tyčinka, jelikož mám raději ovoce než čokoládu,“ přidává své hodnocení Michaela Becvarova.

Většina testerek se shodla, že by tyčinky rozhodně doporučily dál a také že si určitě koupí další: „Nadále je budu vyhledávat a kupovat si je :) moc mi chutnaly a dost zasytily :) doporučuji všem, co ještě nezkusili," doplňuje testerka PavlinaNely. Jako jedinou nevýhodu hodnotí vyšší cenu: „Cena, kterou jsem viděla v katalogu, se mi zdá bohužel vysoká,“ komentuje JolanaS. Jiné testerky ale oponují, že cena je stejná jako za jakoukoliv jinou plnohodnotnou svačinku.

Proteinové tyčinky Natural Balance od Oriflame už hodnotilo 118 z vás! Už jste je také ochutnali? Přidejte své hodnocení i vy!

Zkoušíte ráda nové věci? Staňte se členkou Klubu testerek Bety.cz! Budete mezi prvními, které na "vlastní kůži" otestují novinky z kosmetiky, zdraví či módních trendů! Už se vám nemusí stávat, že si koupíte něco, s čím nebudete spokojená!

Testujte s námi nové produkty či služby a o své názory a doporučení se podělte s ostatními čtenářkami Bety.cz.

Za svá hodnocení navíc získáte extra body v našem věrnostním programu Moje body. Přidáte se i vy?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Skvělá snídaně s jahodami

(20 hlasů)

Omeleta plněná špenátem

(35 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat