Léčivé minerály, které ochraňují zdraví či domácnost

Deprese, splašené hormony, špatné energie v domě či třeba samota? Využijte sílu léčivých kamenů. Ty vám pomohou s čímkoli, o co je požádáte!

Po tisíce let starověké civilizace využívaly sílu krystalů pro uvolnění psychických, fyzických a duchovních blokád. Dřív byli lidé vnímaví vůči vibracím krystalů a kamenů a s pomocí myšlenek spojovali své vědomí s tělem. Chcete to taky zkusit? A co vám brání? Vyberte si svého spojence! Zde je malá část toho, co máte k dispozici.

Abalon pro uklidnění

Abalon je přírodní perleť. Podle všeho uzdravuje, vytváří uklidňující energii a podporuje klidnější vystupování. Američtí domorodci o perleti tvrdili, že když se používá společně se šalvějí, unáší do nebe. Vy si ale pamatujte, že pokud máte problémy ve vztahu a ocitli jste se ve slepé uličce, měli byste abalon nosit při sobě.

Achát jako ochrana

Patří k nejstarším léčebným a ochranným kamenům, proto se často objevuje jako amulet. Přináší odvahu, emocionální sílu a sebedůvěru.

Ametyst coby domácí hlídač

Podporuje vnitřní sílu, přináší bohatství a ochraňuje mysl svého nositele. Patří k ochranným kamenům domácnosti. Tvrdí se o něm, že má nejsinější moc zbavit domov jakéhokoli negativního vlivu.

Azurit podporující dobré rozpoložení

Kámen nebes“ probouzí psychické schopnosti a intuici. Zmírňuje psychickou zátěž, čistí mysl a rozpouští zablokovanou energii.

Krvavý kámen pro očistu

Mechový heliotrop, pro který má angličtina výraz bloodstone, si společnost po tisíce let cení díky jeho léčivé energii. Čistí a detoxikuje tělo, uzemňuje negativní energie a očišťuje organismus. Pokud patříte ke sportovcům nebo máte fyzicky náročné povolání, krvavý kámen vám dodá vitalitu a sílu.

Karneol při plnění plánů

Zvyšuje osobní sílu a fyzickou energii, přináší odvahu, kreativitu a posiluje vůli, což se hodí zvlášť v případě, že plníte nějaký úkol či předsevzetí.

Granát zmírňující deprese

Jedná se o kámen zdraví a energie, který zvyšuje energii, nadšení a radost. Pomáhá přesunout chi a tok energie v těle, stimuluje fyzickou aktivitu. Granát je dobrý kámen na pomoc v depresi.

Malachit pro nový život

Kámen transformace. Pomáhá při čištění a očistě všech čaker, usnadňuje uvolnění negativních zkušeností, je velmi inspirující a přitahuje lásku otevřením srdce.

Měsíční kámen určený ženám

Zvyšuje plodnost, harmonizuje mysl, pomáhá s produkcí hormonů a upravuje metabolismus.

Pyrit přitahující bohatství

Je znám jako pomocník při finančních potížích a patří k tradičním symbolům peněz a štěstí.

Selenit jako uzdravující pomocník

Používá se v celostní medicíně pro fyzické uzdravení všeho druhu.

Serpentin působící na hormony

Dává hormony zpět do rovnováhy. Pomáhá vyklidit a uvolnit husté oblasti čaker, takže díky tomu může dojít k uzdravení.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:03
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
12 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat