Odpor k určitým jídlům se dá odnaučit. Jak na to?

Jestliže existují potraviny, které nesnášíte a reagujete na ně nadmíru emocionálně, musíte udělat jednu jedinou věc. Ta vás odporu vůči nim jednou provždy zbaví!

Nenávidíte koprovou omáčku a všem říkáte, že je to od té doby, co jste ji jedli ve školní jídelně? Vaše nechuť k určitým jídlům může sahat mnohem dál, než jsou studijní léta. Vše může mít původ již v minulém životě! Jak přijít na to, proč zrovna kapusta, špenát nebo králík nejsou vaším oblíbeným pokrmem? Vyzkoušejte tip Denise Linn, americké odbornice na reinkarnaci, minulé životy a duchovno.

Píchnutí do vosího hnízda

Neoblíbenou potravinu si kupte. Nebo třeba vystřihněte z časopisu. Dopřejte si několik minut relaxace a přemýšlení. Představte si sami sebe, jak cestujete do minulosti, abyste zjistili, proč je vám tento pokrm tam odporný. Vizualizujte si, že cestujete do svého dětství, k předkům nebo do minulého života. Nechte mysl, ať se toulá, kde chce. Poté postupujte podle následujících kroků.

Uvolněte se

Dopřejte si pár minut na uvolnění. Udělejte si pohodlí, lehněte si, sedněte – jak je libo. Zavřete oči. Představte si sami sebe na klidném místě v přírodě. Imaginárním nebo známém.

Přesuňte se

Z místa, kde se ve svých představách právě nacházíte, se přesuňte. Můžete si například vizualizovat, že jste ve stroji času, v časovém tunelu, nebo plujete řekou času. Jen to zkuste, půjde to, uvidíte.

Dívejte se na svou minulost

Představujte si, jaké události z minulosti by mohly být spojeny s pokrmy, které nemáte rádi. „Často se stává, že vodítkem vám budou obrazy, které se objevují spontánně nebo o nichž si myslíte, že si je pouze představujete,“ popisuje Denise Linn v knize Mystika vaření.

Vyřešte své záležitosti

Právě v tomto kroku můžete léčit nebo se zbavit blokád. Například maso. Pokud se vám při pohledu na něj zvedá žaludek, můžete při náhledu do minulosti zjistit, že vás provází trauma třeba z úmrtí milovaného domácího mazlíčka. Pak je dobré pochopit, že smrt neexistuje. Jen změna. Tak se averze může léčit. V podstatě každý negativní příběh sami v sobě „přepište“ a najděte v něm něco pozitivního. Uleví se vám.

Chcete zhubnout? Sledujte naše testerky ve speciálu Hurá do plavek!





Sledujte nás na sociálních sítích:

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat